ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ МАЙ 2015

4
Добави коментар

Хороскоп за май 2015 Овен
През месец Май 2015 енергията ви ще се увеличи. Това е момента да влезете във форма с диета или фитнес програма. Заемете се с проектите в работата, които са в застой през последните няколко месеца. Периода е подходящ за откриване на алтернативни методи за лечение и прилагането им. Заемете се с финансовите въпроси, направете си изводи от миналото, прегледайте ги и проучвайте. След средата на месеца, нещата в любовта няма да са ясни и открити. Хора от миналото ще участват активно в живота ви през месец Май. Възможни са повече занимания с братя/сестри или съседи.

Хороскоп за май 2015 Телец
Месец Май 2015  е месец, през който ще блеснете, Телци, но не е задължително да изпълнявате нова идея. Направете проучване и мислете върху идеи, така че да бъдете готови да вървите напред с тях през Юли. Нещата в любовта са добре и се движат напред с бързи и стимулиращи темпове. Ще преследвате каквото и когото искате и ще го правите инстинктивно, особено около 13-14 Май. Близък партньор може да има изблик на емоции около Пълнолунието на 5 Май. Финансовите въпроси ще бъдат на преден план след 20 Май. Въпросите, свързани с пари може да бъдат сложни през този период, тъй като трябва да бъдат направени промени на разходите.

Хороскоп за май 2015 Близнаци
Ще можете да се възползвате от влиянието на Венера, която ще се движи през вашият знак до месец Август, Близнаци. Ще можете да подчертаете вашите по-фини и по-привлекателни качества и всички ще ги оценят. Въпреки това, е възможно да бъдете нерешителни през месец Май 2015 , ще събирате енергия и ще преценявате вашите възможности. Вашите емоции често ще насочват вниманието ви към миналото и към нерешени въпроси до последната седмица на месец Май, когато ще бъдете вдъхновени и мотивирани да преследвате мечтите си. Ще се справяте със всички проблеми, които възникнат в работата ви около 5 Май със спокоен и логичен подход. Не се крийте след 20 Май, когато съвсем неочаквано ще се появят възможности за успех.

Хороскоп за май 2015 Рак
През месец Май 2015  графика ви ще бъде доста натоварен и ежедневието ви ще бъде много оживено, Раци, но вие емоционално ще бъдете съсредоточени в миналото и ще се нуждаете от тишина и спокойствие. Има вероятност да създадете нови приятелства през месец Май и също така желанието ви да научите нещо полезно ще се засили. Кариерата ви ще изисква повече движение и комуникация през този период, като лекции, изнасяне на речи, реклама и лансиране на вашите идеи. Възможни са романтични откровения или драма в живота на приятел на 5 Май. Ваш приятел може да открие възможност пред вас, така че внимавайте и поддържайте връзка помежду си.

Хороскоп за май 2015 Лъв
Очаквайте различни възможности да придвижвате напред интересите си в професионалната сфера или да подобрите вашият социален статус през месец Май 2015 . Подобрената организация и печелившата нагласа към това, което смятате, че си струва са основата. Предстои признание за таланта ви. Бъдете внимателни когато се занимавате със колеги след средата на месеца, тъй като може да има някакво скрито възмущение или замисляне на проблеми. Бъдете екипен играч. Подобни предизвикателства може да възникнат и с приятел. За някои от вас е възможно да се появи приятел от миналото през Май или Юни 2015 година.

Хороскоп за май 2015 Дева
Месец Май 2015 година е силен за успехи в рекламиране, издателска дейност, курсове и образование. Също така ще бъде добър за пътуване и бягство от всичко. Промяната на ежедневието може със сигурност да повдигне настроението ви. Въпросите, свързани с кариерата и репутацията могат да бъдат трудни и сложни след средата на месеца, особено ако смесвате работата с удоволствието. Възможно е да преосмислите посоката на кариерата ви или бизнес връзките и партньорства. Въпреки възможното забавяне през този месец, очаквайте възход в кариерата в следващите месеци. През целия месец Май ще бъдете по-самоуверени и независими и силата ви на привличане ще бъде доста голяма.

Хороскоп за май 2015 Везни
През Май 2015  година, на преден план ще бъдат въпросите, свързани с финансите ви, Везни. Възможни са заеми, бонуси, възстановяване на суми или ипотека. През този месец ще разрешавате проблемите по-лесно от обикновено чрез полезни разговори. Обратната информация от другите може да ви бъде много полезна. Въпросите в любовната сфера могат да станат много сложни след 15 Май. Може да бъдете нерешителни или особено загрижени за преценяването на вашите възможности. Енергийните нива няма да достигнат максимума през месец Май 2015 година. Вслушайте се в сигналите на тялото си и си почивайте повече.

Хороскоп за май 2015 Скорпион
През този месец другите може да имат големи изисквания за времето ви, Скорпиони, но за по-голямата част вашето участие е приятно и носещо удовлетворение. Вашите лични планове може да не се състоят, което ще е в полза на приятели, деца или партньора ви. Социалния ви живот ще бъде оживен и взаимоотношенията ви ще са щастливи в повечето случаи през Май 2015 година. Все пак избягвайте да разкривате прекалено много информация на колега или познат през първата седмица от месеца. Финансите ви като цяло ще бъдат стабилни, но може да има забавяне свързано с пари, които ви дължат, след средата на месец Май 2015 . Необходимо е да се преразгледат въпроси, свързани с пари и имущество.

Хороскоп за май 2015 Стрелец
Май 2015 година ще бъде най-силният месец от цялата година за перспектива и признание в професионалната сфера, Стрелци. Усилената работа ще се отплати и другите ще оценят вашите постижения и природни таланти. Единственото предупреждение тук е да избягвате да поемате повече ангажименти, отколкото можете да се справите, тъй като вашият оптимизъм и ентусиазъм могат да замъглят преценката ви. Не давайте обещания, които ще бъде трудно да изпълните. Близки отношения могат да се усложнят след средата на месец Май, когато нерешени въпроси от миналото се появят отново. Препоръчително е да се обсъждат проблемите в детайли. По-логичен и по-малко емоционален подход ще даде най-добри резултати.

Хороскоп за май 2015 Козирог
Докато имате добре заслужена репутация за усилена работа, Козирози, този месец сте по-склонни да избирате удоволствието пред работата, когато това е възможно. Това е нещо добро, тъй като помага да поддържате духа си. Въпреки това, трябва да внимавате за грешки и повторно минаване в работата си. Социалния ви живот ще бъде доста зает през месец Май. Любовния ви живот вероятно ще бъде оживен и приятен като цяло, въпреки че предпочитате да живеете за момента, отколкото да си правите дългосрочни планове, ако започвате нова връзка през месец Май 2015 година.

Хороскоп за май 2015 Водолей
През месец Май 2015  на преден план ще бъдат дома и семейството, Водолеи. Семейния живот ще бъде оживен и най-вече приятен. Периода е добър за затвърдяване на връзките с най-близките хора, особено на 12-14 Май. На 5 Май може да се наложи да осъществите или завършите план, свързан с дома. Любовните отношения ще бъдат като цяло приятни, но може да има някаква промяна в намеренията или сдържаност, която ще изпитате след средата на месеца и това ще бъде повлияно от Венера. Също така може да се получат забавяния по отношение на пътуване или планове, свързани с образование. Преразгледайте всички тези въпроси, но се забавлявайте в този процес.

Хороскоп за май 2015 Риби
Месеца ще започне доста оживено, но ще завърши по-спокойно, Риби. Също така ще бъдете общителни, ще търсите вниманието на другите и ще се наслаждавате на връзките, които създавате. Последната седмица на месец Май 2015 , обаче, носи по-силно желание да се насладите на спокойствието и сигурността на семейния живот, както и по-малък интерес към риска, далеч от дома. Отношенията ви със значим за вас човек е вероятно да бъдат оживени и понякога обтегнати. Може би ще чувствате, че не се обръща достатъчно внимание на вашите собствени нужди и планове. Периода 12-14 Май може да донесе възможности за заздравяване на връзката ви с другите чрез работа в екип и комуникация.