Filmi online с високо качество HD

1
Добави коментар
nord_plast
nord_plast

Жанр: Екшън, Криминален, Трилър
Година: 2012
В ролите:: Питър Стормеър, Луис Гузмън, Джон Патрик Амедори, Зак Гилфорд, Родриго Санторо, Дженезис Родригез, Хари Дийн Стантън, Арнолд Шварценегер, Форест Уитакър, Джони Ноксвил
Режисьор: Ким Джи-Ун
IMDB: IMDB Official SiteStoryLine:
Пенсиониран полицай, който сега работи като граничен шериф разбира за опасен избягал затворник. Той се насочва към малко градче Съмъртън, за да премине границата с Мексико. Рей (в ролята на Шварценегер) е твърдо решен да спре беглеца. Заедно с други свои колеги те очакват криминално проявения тип.

Жанр: Екшън, Криминален, Трилър
Година: 2015
В ролите:: Вин Дизел, Пол Уолкър, Дуейн Джонсън – Скалата, Джейсън Стейтъм, Лудакрис, Мишел Родригес, Тайриз Гибсън, Лукас Блек, Кърт Ръсел, Елза Патаки, Джордана Брустър, Ронда Роузи, Натали Емануел
Режисьор: Джъстин Лин
IMDB: IMDB Official SiteStoryLine:
Седмият филм от поредицата „Бързи и яростни” излиза под краткото „Яростни 7”, в памет на загиналия в нелепа автомобилна катастрофа през ноември 2013 г. актьор Пол Уокър, изпълняващ ролята на Брайън О`Конър във филмовите продукции. Тъй като „Яростни 7” е не само продължение на екшън сериите на „Бързи и яростни”, но и последният филм с участието на Пол Уокър, неговата премиера е една от най-очакваните за 2015 г.Скоростната екшън лента, чиято световна премиера ще се състои на 03.04.2015 г. е с граничещи с фантастика невероятни и впечатляващи автомобилни каскади, а сюжетът й се върти около желанието на Доминик Шоу (Джейсън Стейтъм) да отмъсти на Доминик Торето (Ван Дизел) и Брайън (Пол Уокър) за смъртта на брат си.

Жанр: Драма, Екшън, Криминален
Година: 2010
В ролите:: Адеуали Акинуйе-Агбайе, Мат Джералд, Дуейн Джонсън, Майк Ейпс, Маги Грейс, Карла Гуджино, Дженифър Карпентър, Том Беринджър, Муун Блъдгуд, Били Боб Торнтън, Микаела Джонсън, Оливър Джаксън-Коен и др.
Режисьор: Джордж Тилмън-мл.
IMDB: IMDB Official SiteStoryLine:
В затвора обикновено или се пречупваш, или ставаш по-силен. За Шофьора (Дуейн Джонсън), една 10-годишна присъда доказва второто.Мощта му не само се е зареждала с времето, но и с глада за отмъщение за убийството на брат му по време на прецакан банков обир – причината за неговия престой в затвора.По пътя си към пълно отмъщение, Шофьора се сблъсква с Ченгето (Били Боб Торнтън), полицейски ветеран, на път да се оттегли от длъжност и Убиеца (Оливър Джаксън-Коен), млад егоцентричен убиец с нюх към „изкуството” на отнемането на живот.

Жанр: Драма, Екшън, Трилър
Година: 2009
В ролите:: Тед ДиБиаси, Темуера Морисън, Лара Кокс, Робърт Колби, Майкъл Рукър и др.
Режисьор: Роел Рине
IMDB: IMDB Official SiteStoryLine:
По време на заслужена почивка в екзотичен курорт сержант Джо Линууд (ДиБиаси) и съпругата му Робин попадат в особено опасна ситуация, когато терористи завземат острова, на който те се намират. Самата Робин е взета за заложник. Сам, в чужда страна и без подкрепа, Джо трябва да разчита единствено на своето военно обучение, за да се противопостави на престъпниците, да спаси заложниците и да предотврати международен конфликт!