Ние не вярваме в това, което виждаме. Ние виждаме това, в което вярваме

2
Добави коментар

Казано по-просто за акта на наблюдение, то актът на наблюдение – това е акт на сътворението. Наблюдение – това не е да гледаме  нещо отстрана, ние просто създаваме проекция на мисълта за това, което наблюдаваме.

И тези проекции функционират чрез нашите предположения. В този момент, когато ние започваме да наблюдаваме  нещо, ние предполагаме нещо, и това предположение е наше убеждение, вяра. По този начин наблюденията се основават на убежденията. На квантово ниво реалността се явява предположение на наблюдателя, и така всичко във Вселената се определя от нас.

Подсъзнателните мисли са еквивалентни на субатомни частици

Ние нямаме среща с физическа реалност, както ни се струва макро ниво, а с енергии и информация. И става дума не за частици, а за полета. В тези полета  съзнанието и енергията лесно си взаимодействат, докато на повърхностни нива  те се възприемат отделно.

От нас е била  скрита тази дълбоко връзка между ума и материята.

Грег Брейдън: Единното поле свързва атомите и чувствата, хората и предметите. Нашите вътрешни чувства променят възприеманите като външно състояние  материи на субатомно ниво. Той казва, че физическите и психологически нива си  взаимодействат с едно поле.

Двете страни на една и съща монета: едно и също пространство-поле  съчетава двете понятия. Тези полета, или облаци се държат заедно – струните (теория на струните), те са пълни с информация за  живота. И колкото по-нататък  отиваме, толкова повече откриваме психо-физическа и физико- емоционална реалност. Нашите  безсъзнателни нива са единни с обектите около нас, защото те са в  единно поле.

Мислите са израз на нашите дълбоки подсъзнателни убеждения. Така нашата дълбочинна система на безсъзнателни убеждения управляват реалността, а също и физическата реалност!

Всички наши убеждения се втъкават в нас през целия ни живот и се обединяват под формата на наше  програмиране. Но има един проблем – голяма част от мисловния процес и убежденията работят на несъзнателно ниво.

Поради това ние сме блокирани да  възприемаме  дълбочинните връзки  извън пределите на матрицата. Mатрицата е  илюзия за разделянето и твърдостта на телата, в която ние попадаме при наблюдение, зад която се крие дълбочинната реалност.

Физикът Алберт Айнщайн ни показа, че възприемането на  твърдостта – това е мираж. Цялата физическа материя около нас се получава от честотата на вибрациите на енергията, а като се   променя честотата на вибрациите, може да се промени структурата на материята.

Повечето от нас са в капана на матрицата, убедени, че видимото е отделено от нас. Но дълбочинната част от нас работи на това субатомно подсъзнателно ниво.

Какво създаваме несъзнателно?

Несъзнателно ние създаваме нежелани резултати, ние показваме скрити желания. Това, за  което не искаме да си спомням. Заседнали сме в шаблони, в  програми.

Индивидуалните програми, които заключват в нас усещания за разделеност и изключителност. Установено е, че във  възрастния си живот  живеем по същите модели, които сме придобили в детството. Това е нещо като карма.

Същността на проблема с наблюдението е, че наблюдението е творение на наблюдаващия, и това има изключително важни последствия за всеки, защото в момента на наблюдението на нещо или някого, ние започваме да предполагаме, а значи –  да създаваме.

Дейвид Айк: Когато сте в състояние на страх, а страхът – това е много бавна и нискочестотна вибрация, толкова повече ще виждате въплъщения на  страх наоколо.

И цялата система за  манипулиране на масите е изградена на управление чрез страх. Опитват се да ни държат  под стреса на притесненията за утрешния ден и върху съжаленията за вчера. Това ни поставя в състояние на бавните вибрации. Ние трябва да бъдем много внимателни с това, в което  вярваме за  бъдещето.

В холографската реалност, колкото повече зависите от системата на убежденията, толкова повече ще създавате  това, в което сте убедени, че вярвате. Всяка мисъл създава самата реалност, която расте като паяжина.

Несъзнателното е творческата сила, съдържаща се в нас и която създава това, което е програмирано в дълбините ни.  То  съществува на границата със съзнателното, и то връща  всички наши спомени –  изтрити и откраднати.

==========================================================