Банско хотели и оферти. Почивка на планина.

1
Добави коментар
fixstay
fixstay

Цената е за двама души + едно дете до 12г и включва:

Нощувка в Едноспален апартамент;

Закуска;

Безплатно настаняване на 1 дете до 12 години;

ползване на плувен басейн с минерална вода; 

парна баня;

сауна;

релакс зона;

фитнес зала;

Интернет;

Туристическа такса и ДДС.

Моля проверете за свободни места преди резервация: 0749 960 44 или 0884 646 015

Цената НЕ включва ползване на джакузи, хамам, масажи и разкрасителни процедури, лоби бар, мини бар,  билярд,  дартс, електронни игри, room service.

Политика за деца и доплащания

Първо дете до 12 години – безплатно

Дете до 2 години безплатно;

Второ дете до 2 до 12 години – 14лв (настаняване, закуска и СПА)

3ти възрастен на допълнително легло – 20лв на ден (настаняване, закуска и СПА)

Доплащанията се правят на рецепцията в хотела, като при резервация отбележете броя на децата и техните години в полето „Допълнителна информация за настаняването“.

4-звездният Гранд Роял хотел и СПА се намира на 450 метра от кабинковия лифт и на 800 метра от центъра на Банско. Той предлага закрит басейн, голям СПА център и фитнес зала. В целия хотел има безплатен Wi-Fi достъп.

Този голям и модерен хотел предлага комфортни апартаменти с дървен под. Удобствата включват кухненски бокс, кабелна телевизия и минибар. Всички стаи са с балкон с планински изглед.

 

Просторните общи части на Гранд Роял включват лоби бар и бар за пури с обособена зона за пушачи и билярд. В ресторанта се сервират подбрани международни ястия. Има и минимаркет.

 

СПА зоната включва различни видове сауни, хидромасажна вана и зона за релаксиране. Масажи и козметични процедури също са на разположение и могат да бъдат резервирани срещу допълнителна такса.

 

Осигурен е безплатен трансфер до пистите на ски зона Банско. Срещу доплащане се предлага летищен трансфер от летищата в Солун, София и Пловдив. София е на 150 километра. Осигурен е безплатен паркинг.

Kонтакти:

Банско
Адрес: ул. Тодорини Очи 3
тел.: +359 749 96044
e-mail: [email protected]