Офис аптечка – Zbut.bg.Обучения (Онлайн) по безопасност и здраве при работа

1
227
Добави коментар
mall112.com
mall112.com

Офис аптечка Аптечка.Аптечка за офис.Аптечка за първа помощ.Аптечка за първа помощ за работното място.Съдържание на аптечка за първа помощ.Аптечка за офис съдържание.Професионална аптечка.Аптечка за офис изисквания.Аптечка в офис закон Цена: 66,00 лева с ДДС с включена доставка! Удобна и Аптечка за офис за първа помощ на работното място. Комплект (аптечка) за оказване на първа помощ на работното място за офис е с капацитет 1-10 човека. Предназначена да обслужва до 10 души, за дейности с различно ниво на рискове. Предлагаме окомплектована аптечка за първа помощ на работното място с най-необходимите лекарства и превързочни материали от първа необходимост. В аптечката няма уред за изкуствено дишане. Съдържанието на аптечката е поставено в чанта с удобна дръжка за носене.  Аптечката се отваря леко и бързо може да се ориентирате за необходимия медикамент или лекарство. Висококачествен комплект, идеален за офиси, магазини или домове. Аптечката намира приложение в офиси, магазини в производствени звена, строителни обекти, складове, спорт, туризъм и екскурзии и домашни условия.

Информация за продукта: Комплект аптечка за първа помощ на работното място до 10 човекаВсеки комплект аптечка за офис включва следното:

1 бр. – Чанта с размери (28 x 20 x 17 cm)5 бр. – Марля стерилна голяма 7,5 см x 7,5 см5 бр. – Марля стерилна средна 5 см x 5 см2 бр. – Бинт марлен – 8 см. х 10 м. 2 бр. – Бинт марлен – 5 см. х 5 м. 1 бр. – Нурсулфазол 5 гр.1 бр. – Риванол1 бр. – Кислородна вода1 бр. – Тинктура Йод1 бр. – Валидол таблетки – (20 бр.)2 бр. – Смекта 3 гр.1 бр. – Парацетамакс – (10 бр.)1 бр. – Генералгин – (20 бр.)1 бр. – Ацетизал – (20 бр.)1 бр. – Левкопласт лента100 бр. – Лепенки, пластир за рани – стерилни в различни форми и размери70 гр. – Памук В офиса е необходимо да имате комплект за оказване на първа помощ, рано или късно възниква такава необходимост при всяка организация. Добре, ако се осигури по-рано, от колкото да има извънредна ситуация. За да окомплектовате аптечката за първа помощ с всичко, от което се нуждаете, и да не държите нищо излишно, трябва да предвидите всичко, да помислите и да направите правилен списък. Оборудването на аптечката за оказване на първа помощ е според: Минималната конфигурация – взема се предвид най-важните нуждиОптималната конфигурация – включва всички обичайни нужди на организациятаМаксималната конфигурация на комплекта за първа помощ с максималния набор от инструменти, които ще помогнат да се справите и изчакате лекар и линейка Аптечката за първа помощ в предприятия, офиси и индустрии говорят много за лидерите на тези организации. Никой не е застрахован от трудова злополука. Никой не е застрахован срещу изгаряния и порязвания Никой не е застрахован в офиса от често срещано главоболие, студени симптоми, или високо кръвно налягане. Ние всички сме хора и ситуации като махмурлук също не са ни чужди. Ние Ви предлагаме стандартен набор превързочни материали и лекарства. Индивидуален избор за всяка фирма е базиран на: Специфични характеристики на предприятието; Брой хора;Финансови възможности на вашата компания (тъй като има скъпи лекарства, но има качествени, но финансово по-достъпни аналози); P.S.: Комплектите (аптечките) за оказване на първа помощ са част от работата ни с управители, мениджъри и лица по ЗБР на компании със сертификация ISO (ИСО) – ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS‎ системи за опазване на здравето и предотвратяване на сезонни настинки сред служителите и в резултат на това намаляване на плащанията за болнични престои и забавяне на различни проекти. Необходимо е да се проследява датите на изтичане на лекарствата в аптечките! Комплектите (аптечките) за оказване на първа помощ трябва да се оборудват със съдържание „какво“, което да е ясно за „за какво“ и „от какво“ на разбираем език.

Аптечката за оказване на първа помощ се изпраща на посочения от клиента пощенски адрес с куриер за сметка на „Медик Консултинг“ ООД

Често задавани въпроси:Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка? 

Не е задължително да се регистрираш. 

Можеш да направиш поръчката си без да създаваш свой профил в сайта. 

При финализиране на поръчката имаш опция да се регистрираш.

Колко струва доставката?Доставката е безплатна.Как мога да платя поръчката си? Може да се плати чрез банков превод след регистрация на сайта и онлайн генериране на проформа фактура. Може да се плати в брой на място в офиса на фирмата. Може да се плати в брой с наложен платеж при доставка. Може да направите вашата поръчка на телефон ☎️0700 20 744 или ☎️02 490 03 61