Как да печелим от спортни залози?

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Спонсорирани връзки:

Как да печелим от спортни залози? Доста интересен въпрос. Много хора изкарват немалки пачки от сайтовете за залагане. Има обаче големи групи хора, които казват, че от това не може да се печели. Истината е, че може и в тази статия ще ви дадем малко насоки как става това.

1. Не забравяйте статистиката! Да, спортът е емоция, спортът е усещане. Предчувствието е най-важното, но когато то съвпада със статистиката, сигурността е много по-голяма. Когато намислите някой залог, проверявайте колко статистически издържан е той. Прегледайте коефициентите и как се движат те. Комбинирайте изводите си и ще стигнете много лесно до отговор на въпроса „Да заложа ли на това?“.

2. Знайте си мястото! Не е важно само да си напишете домашното от към статистика. Знайте в кои спортове сте най-добри. Трябва да познавате добре играта, от която искате да печелите пари. Проверете при кои спортове статистиката и предчувствието ви съвпадат най-често, кои спортове са най-печеливши. Търсете нещо, в което може да сте сигурни, че когато заложите е малко вероятно да се случи нещо лудо и в разрез със стратегията ви.

3. Не бъдете предубедени! Да, предубеждението е това, което разделя победителите от губещите. Хората машинално залагат на най-добрите отбори, които „трябва“ да победят, само гледайки моментното състояние на двата отбора. Вие трябва да търсите недооценени отбори. Ще ви дадем пример.

Домакин играе срещу гост, с който са кръвни съперници. Гостът е фаворит в мача, но какво ако подкрепата на публиката и враждата не помогнат на домакините да се докажат? Преглеждайте различни сценарии.

4. Правете промени! Да, когато започнете да губите, сменете системата, спорта, отборите, играчите и прочие. Много добре решение е да изпробвате нов букмейкър, да вземете нов бонус, да пробвате някоя промоция и да обърнете късмета си. Това помага!

Един доста сериозен букмейкър с добри коефициенти и ниски маржове е Pinnacle Sports. Покриват се адски много пазари за залог, ставките са добри, промоциите са много. Струва си да опитате, няма да съжалите!

5. Спазвайте своя режим! Никой не може да ви каже да залагате повече или по-малко! Истината е във волята. Определете си процент от банката, които ще слагате като залог. Банката ви може да е 10 лева, може да е и 10 хиляди. Няма значение. Дисциплината и търпението са ключ към успеха.

Спонсорирани връзки: