Бански Lisca 2015: Пълноцветно и елегантно лято

1
Добави коментар
funpic
funpic

Бански Lisca 2015: Пълноцветно и елегантно лято

Банските през 2015 година ще оцветят плажовете в жизнени цветове, игриви и елегантни принтове и различни флорални модели.

Колекцията бански на Lisca е изработена от модели, в цветове и форми, които ще осигурят перфектен външен вид на плажа. Освен прецизно изработените модели, в колекцията са включени и модни аксесоари като чанти, парео, рокли и кафтани, които допълват цялостния имидж на плажа.

Колекцията бански на Lisca е елегантна и закачлива, екстравагантна и изтънчена.

В колекцията бански на Lisca за 2015 година има модели за всеки вкус, размер и форми. Част от сериите са разработени в mix&match схема, така се дава възможност за комбиниране на различни модели и размери, задоволяване на различните вкусове и за по-пълно удоволствие през лятото.

Юбилейни серии на банските Lisca

През 2015 година Lisca празнува своя 60-годишен юбилей. Въпреки, че повечето от празничните дейности предвидени през есента, в колекцията за пролет-лято също са включени специално разработени юбилейни серии в банските на Lisca Selection. Тези специални серии са изработени в изключително модни принтове и свежи летни цветове, със специално добавени кристали Swarovski, от пищни материи и в дръзки кройки, които ще придадат на лятото усещане за престиж и тържественост.

     Юбилейните серии бански ще бъдат в кокетни опаковки, които ще включват и подарък за клиентите. Ще има възможност да бъдат комбинирани също с различни аксесоари от сериите като парео или кафтан.

    Юбилейната серия бански на Lisca включва и неустоим подарък за своите клиенти- блестяща татуировка от кристали на Swarovski.