ЦСКА отложи дискусионния форум с феновете

5
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Ръководството на ЦСКА отложи планирания дискусионен форум с феновете на тима.

Това обявиха „армейците“ на своята официална страница. Първоначално събитието трябваше да се състои тази събота, но сега е отложено за 22 май.

Ето цялото съобщение:

„Във връзка с дискусионния форум планиран за провеждане на 9 май 2015 от 12:00 часа, ви съобщаваме, че същият се отлага за 22 май 2015 от 12:00 часа и ще се проведе в баскетболната зала на ст. „Българска армия“. Промяната е наложена от извършващата се огромна и всеобхватна по обем работа от екипа професионалисти ангажиран с:

– По-прецизното установяване на настоящото финансово състояние на клуба, анализ на информацията и предложения за адекватно решаване на съществуващите проблеми, в съответствие с действащото законодателство в Република България и спазване на нормативните актове на международните футболни организации (FIFA и UEFA).

– Изработването на стратегията за преструктуриране на задълженията на ПФК ЦСКА АД с цел неговото оздравяване и устойчиво развитие на базата на професионален мениджмънт.

– Представяне на конкретен план за действие за приложение на горепосочената стратегия.

Вярваме, че ще бъдем правилно разбрани и подкрепени от всички вас в стремежа си да представим всичко онова, което би допринесло за eднo успешно бъдеще на нашия любим клуб!“, обявиха от клуба.