Секс, гладиатори и миски в новото риалити „Колизеум“! (ВИДЕО) – Big5.bg

1
Добави коментар
master1
master1

Зрелищни битки ще предложи виртуалната арена на шоуто, BIG5.BG е медиен партньор

Супер зрелищно риалити стартира до няколко месеца, научи първо BIG5.BG. Новото шоу ще изправи в епична битка на една арена известни знаменитости от родния шоубизнес. „Секс, бой и истинско риалити е концепцията на предаването, което ще се излъчва на живо на www.coliseumlive.com. В „Колизеум“ няма да има цензура. Ще участват седем известни жени и седем MMA бойци.

За да може да се гледа шоуто, зрителите ще избират между различни пакети. Най-евтиният стартира от 1,20 лв. Ще има и ВИП пакети, с които може да се наблюдава какво се случва в банята на звездите,“ обясниха за BIG5.BG продуцентите от клуб „Ротари“ и клуб Coliseum.

В продължение на 40 дни родните знаменитости ще се борят за голямата награда, която ще бъде доста изкушаваща – няколкостотин хиляди лева. Продукцията ще бъде високобюджетна и зрелищна, обещаха организаторите. Зрителите ще имат възможност да гледат всяка една подробност, която се разиграва в Колизеума. Медиен партньор на новото риалити е BIG5.BG. Очаквайте скоро информация кои миски и бойци ще се включат в гладиаторските битки.

BIG5.BG