Stereo MCs, KWABS и Milow се присъединяват към програмата на Spirit of Burgas

4
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Stereo MCs, британският изпълнител KWABS и белгиецът Millow са новите попълнения в програмата на фестивала Spirit of Burgas, чийто хедлайнер е Роби Уилямс. След едногодишна пауза фестивалът ще се проведе отново на 7 и 8 август на плажа в морския град, а организаторите обявиха и част от балканските групи, които ще свирят на това издание. 

Stereo MCs са добре познати на българската публика от многобройните си концерти у нас. Milow, обявен за най-добър белгийски/холандски изпълнител на Европейските музикални награди на MTV през 2012, e познат в световен мащаб с акустичния кавър си на песента Ayo Technology на 50 Cent, Джъстин Тимбърлейк и Тимбаленд, но има и четири успешни албума в Европа.

KWABS

[Организаторите]

KWABS e британец от ганайски произход, чийто пресен хит Walk от миналата есен също се радваше на международен успех. Открит за сцената от дръм енд бейс гуруто Голди, изпълнителят с джазово образование идва в Бургас с цял бенд и едночасов сет, специално подготвен за фестивала.

На сцената „На тъмно“, както винаги, ще гастролират обичани български и балкански артисти. Сред първите потвърдени имена са BASSKA (Румъния), Conquering Lion (Македония), Миленита, Kotarashky and The rain dogs, Ogi 23, Мерудия, Северозападняците, Rebelites, DJ Balcan Mash и Toy Letters.

Промоционалните билети на цена от 150 лева за двата дни на фестивала са в продажба до 17 май, а от следващия ден стават 150 лева за 7 август, 60 лева за 8 август и 180 за целия фестивал. Те могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна, включително OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК.

Номинирай до 15 май и кандидатствай до 31 май!
capital.bg/next

Докажи, че си Next Generation мениджър и спечели EMBA стипендия

Ако сте на възраст до 35 г., работите в България и заемате управленска позиция от поне 2 години,
кандидатствайте в конкурса за млади мениджъри и преприемачи Next Generation.
Това е вашият шанс да минете на следващото ниво и да спечелите титлата „Най-добър млад мениджър“,
както и пълна Executive MBA стипендия на стойност 14 500 евро. Крайният срок е 31 май.

Повече информация за конкурса и съпътстващите събития, както и онлайн формите за кандидатстване и номиниране, можете да намерите на capital.bg/next.