За какво се карат Джордж Клуни и Амал Аламудин? – Edna.bg

3
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Джордж Клуни и Амал Аламудин-Клуни

Снимка:
Getty/Gulliver

В интервю за американско телевизионно предаване холивудският актьор Джордж Клуни е признал, че често се карат със съпругата си Амал Аламудин.

Виновен за това бил навикът му да гледа много спортни предавания по телевизията. Актьорът прекарвал часове пред малкия екран, което вбесявало Амал.

„Аз гледам спортни програми и това просто я убива“, признава Джордж Клуни.

Той успял да накара Амал да започне да гледа баскетбол, но не постигнал повече. А през поредния почивен ден, когато седнал пред телевизора, тя го попитала дали така ще я карат винаги, на което той отговорил, че „така изглежда“. 

В същото време Клуни е подчертал, че се възхищава много на съпруга си, въпреки че не е станала фен на спорта. Сред нещата, с които се гордее, е работата на Амал, уважаван в цял свят адвокат, а също с невероятното ѝ чувство за стил. 

„Още от деня, в който се запознахме, забелязах, че има удивително чувство за стил, тя подсъзнателно разбира модата – което едновременно е странно и прекрасно”, хвали Клуни съпругата си.

Той признава, че Амал има невероятен вкус. За разлика от повечето съпрузи, изпадащи в ужас, когато жените им тръгнат да пазаруват, Клуни поощрява любовта на жена си към модата. Дори е отделил специална гардеробна в дома си за нейните дрехи и обувки.