Седмицата се познава по неделята – Edna.bg

5
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Снимка:
Thinkstock

Неделята е свещен ден. От името й си личи, че в нея не трябва нищо да се прави. Уви, малко са хората, споходени от подобен лукс.

Всяка edna от нас знае, че всъщност най-добрия ден за чистене и подготовка за следващата седмица е точно неделя.

Ако тази сутрин изпратихте мъжа и децата на разходка, за да можете да си почистите и попеете на висок глас, вече сте свършили 50% от задачата по посрещане на новата седмица по най-добрия начин.

Чистенето, когато е в компанията на любима музика и танцувални движения, може да се окаже чудесна анти-стрес терапия.

През втората половина на деня ви остава да свършите още няколко малки, но важни задачки, с които цялата ви следваща седмица ще е песен.

Подгответе си дрехите за цялата седмица

Комбинирайте полите и блузите, изгладете роклите и наредете дрехите за всеки ден на отделна закачалка.

Така ще си спестите поне 30 минути всяка сутрин, в които първо се чудите какво да облечете, после пък го гладите, а накрая захвърляте всичко и слагате дънки и риза, защото не се харесвате.

Неделята е време за семейството

Разбира се, правете това, хвърляйки поглед на някой любим сериал или концерт. Ние от няколко дни сме на вълна Chambao, но старите сериали като „Приятели“ или „Секът и градът“ също винаги могат да ви правят компания при подреждането на дрехите.

Вечеряйтe със семейството си

Изключете телевизора, пуснете хубава музика и направете голяма семейна неделна вечеря.

Извадете хубавия сервиз и отпразнувайте този ден. Поиграйте с децата си, прегърнете половинката и запомнете този миг от живота си – спокойната майска неделя.

И за край на този ден, както и за начало на новия с добро настроение, припомнете си няколко от мотивиращи цитата за успешен старт на седмицата тук >>>