Модни тенденции за абитуриентски балове 2015

1
Добави коментар

Злато, плисета и метален блясък за абитуриентските рокли.

Абитуриентските рокли този сезон са ярки, сияят и блестят. Главният цвят е златистото. Вариациите по темата са много – от стилен Холивуд до нежни кукленски мотиви. А девизът е – късо, най-вече късо!
Малката рокля – не е задължително да бъде черна, ще преживее възраждане тази пролет. С изисканата си кройка, великолепна тъкан и аристократична цветова палитра този модел не се нуждае от допълнителни украшения.
А миниатюрните дами ще се почувстват като принцеси наистина. Останалото е обаяние и харизма. Кокетните къси рокли в кукленски стил подчертават талията и насочват погледа към стройните крака. Полата лале изглежда доста ефектно, която придава момичешка свежест на образа.
А и в нея може да танцувате до зори. Моделът с бюстие е избор само за изключително стройни и смели момичета, които са свикнали да привличат вниманието към себе си.
Дългата рокля е изискана и романтична, комфортна, уютна и лека. Отново на мода е стилът „Ампир“ с висока талия. Ако я допълните с широк колан с необичаен елемент, ще сте като слязла от модния подиум.
Моделите русалка с къс шлейф също са разкошни. Гръцкият стил не губи позиции и през този сезон, като дълбоката цепка е абсолютно задължителна. Нов елемент са леките плисета.
Така актуални, те ще ви накарат да се почувствате като ученичка поне още за вечер. Друго модно направление е ръкавът, който е изработен от дантела. Той придава стилна женственост и омекотява строгостта на визията. Завръща се и ретрото – стилът неовинтидж в духа на 50-те години. Полите са многослойни, дължината е миди.
Дантела, шифон и коприна са водещите материи. Леките тъкани обгръщат тялото като втора кожа. Тази пролет отбелязва и завръщането на жакарда.
Вишнево кафявото, наричано от дизайнерите „Марсала“, е най-горещият цвят за сезона. Нежните светлосини тонове подчертават красотата и младостта.
Тюркоазът привлича с яркостта си, но без да уморява. Интересните варианти на бледо зеленото на пръв поглед напомнят за мента, но са по-топли и свежи. Класическото синьо може да смекчите с пастелни украшения. Тонът, наречен апетитно „пържен бадем“, много напомня бежово, но с по-нежни нотки.
Приглушеното розово също е подходящо за празника. Жизнерадостното оранжево е пълно с енергия и ви прави ярка. Светло жълтото, но не лимонено, а със сивкави оттенъци, ще подчертае вашата изтънченост.
Списъкът няма да е пълен, ако пропуснем класическото страстно червено, както и черно-бялата комбинация.
Решили ли сте стриктно да следвате тенденциите, допълнете с няколко оригинални аксесоара. Един от тях са ръкавиците.
Може дължината им да е различна, стига да не претрупвате образа. Ако роклята е едноцветна, може да я украсите с камъни. Ако тоалетът е извезан с принтове и перли, спрете се на монохромен чифт.
Шапката е много популярна, добавяйки елегантност и шик. Широките колани и тънките каишки също са елемент от украсата. Дали аксесоарът да е изработен от плат или кожа, избирате Вие. Оригинално украшение, удобни обувки и малка свежа чантичка завършват образа.

42 total views, 3 views today

Tweet

Pin It