All Inclusive почивка на море в Слънчев Бряг, хотел Империал Груп 4*! Нощувка, All Inclusive, първа линия до морето!

2
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
ТОП почивка на море в Слънчев Бряг!  

Хотел Империал разполага с 219 стаи – 79 двойни стаи с изглед към морето, 105 двойни стаи с изглед към улицата, 26 студиа и 9 апартамента. Всички стаи са обзаведени в бутиков стил и създават едновременно чувство на лукс и комфорт. Хотел Империал е перфектният избор за лятна All Inclusive почивка за семейства с деца. Предлагаме безплатно настаняване на бебета и деца до 12 години. За най-малките си гости хотелът разполага с безплатни бебешки креватчета. Красивият и модерен Хотелски комплекс в Слънчев бряг е един от малкото 4-звездни хотели в Слънчев Бряг граничещ със защитените от UNESCO дюни. Хотел в Слънчев Бряг разположен на първа линия и само на 100м. от бреговата ивица, където се намира и собствения плаж на Империал Груп Хотели.

Условия

Ваучерът е валиден от 17.05.2015. до 31.05.2015г.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ:

Майски празници и Гергьовден в Слънчев Бряг, хотел Империал Груп 4*! Нощувка на база All Inclusive, басейн, сауна, фитнес, първа линия до морето, басейн само за 45лв. на човек!

Заплаща се капаро 10% в сайта www.Kolektivni.bg Доплащане останала част от сумата на място в хотела при пристигане

Необходимо е да проверите за свободни дати и  направите своята резервация на телефон: 0554 250 80 или 0888 600 606Важно! Ваучерът за отстъпка гарантира резервацията. След заплащане потвърдете резервацията, като се обадите в хотела и цитирате номерата на ваучерите. Носете разпечатка на ваучерите.Намаление може да ползвате само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия на www.Kolektivni.bg

След изтичане на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.