Двойка стопаджии

6
Добави коментар

Беше около 20.30 часа. Пътувах сам в колата. Навън беше се здрачило и ръмеше, като дъждът постоянно се усилваше. Оставаха ми още около 100-тина километра до вкъщи. Започна да духа и силен вятър. Забелязах отдалеч, че някаква кола беше спряла на банкета и аварийните й светлини мигаха ритмично. Когато наближих, от колата излезе млад мъж, на около 22-25 години и ми махна да спра. Намалих, за да попитам от какво имат нужда и дали мога да помогна.

Забелязах в колата силует на млада жена и това малко ме поуспокои и реших да спра. Колата беше стар модел “Опел”- точно такъв модел карах в продължение на 3-4 години преди време и го познавах доста добре.Младежът имаше интелигентна физиономия и външност и това още повече ме успокои. Излязох от колата и попитах какъв е проблемът. Той ми обясни. Наложи се на две-три пъти да влизам н “Опела” и да се опитвам да го запаля. Неуспешно. Но пък видях отблизо момичето, което седеше на предната дясна седалка. Изглеждаше 18-19 годишна или 1-2 години повече- при жените е по-трудно да познае човек възрастта им, а и в колата не беше достатъчно светло. Но беше достатъчно светло да се спре погледа ми на красивите й бедра, които тя държеше повече от “леко” разкрачени и й се виждаха черните й прашки. Второто и третото ми влизане в колата беше и заради тази приятна за всеки мъж гледка.

Момичето наистина беше много красиво! След около 15 минути разбрах, че не мога да помогна да тръгне “Опела”. Предложих на младежа да тегля колата им до града им, който беше на около 10-тина километра по посока на моето пътуване. Междувременно дъждът беше станал много силен и двамата с младежа вече бяхме мокри до кости. Потеглихме бавно и след около 30 минути влязохме в града. Тогава момичето дойде в мойта кола, за да ми показва пътя до дома им, където да закараме “Опела” им в гаража. По градските улици уличните лампи светеха, и аз не пропусках всяка възможност да забия поглед с дясното ми око под късата й поличка. Не след дълго вече бях и леко възбуден от тази еротична гледка. А момичето, сякаш нарочно, разтваряше все повече и повече бедрата си. Пристигнахме. Тогава младежът ми предложи да вляза у тях, за да се подсуша или да взема и душ, ако искам. Размениха си шепнешком няколко думи с момичето и отново ме подкани да заповядам у тях. Едва тогава се сети и ми протегна ръка- да се запознаем. Представи се като Иван, а момичето представи като Таня- негова сестра. Жилището беше малка гарсониера на 5-ия етаж . Беше обзаведено с вкус. Домакините предложиха да си сваля мокрите дрехи, за да ми ги подсушат . Момичето извади от един шкаф банска хавлия и ми я подаде, като ми каза, че мога да си хвърля един душ.

Аз бях доста уморен от дългото пътуване през деня и приех предложевието с удоволствие. Отидох в банята, съблякох дрехите си и ги оставих пред вратата на банята, а после влязох и се изкъпах. Когато излязох, домакините бяха сложили на малката ниска масичка чаши с димящо кафе, бутилка джин, тоник и купичка с лед. Младежът предложи да си отпочина малко, да изпия едно кафе и питие, докато той и сестра му също вземат един душ. И двамата едновременно се запътиха към банята. След около 15-тина минути влязоха в стаята- и двамата облечени в бански халати. Младежът седна от дясната ми страна, а момичето седна срещу мен. Заприказвахме се обичайните за ново запознанство неща. Момичето почти през цялото време мълчеше, леко ми се усмихваше сякаш и отвреме- навреме се бършеше с халата, като го притискаше към тялото, бедрата и гърдите си. В един момент навън започна да трещят адски гръмотевици, заваля пороен дъжд, примесен с град, който чукаше по прозореца.Момичето стана и отиде на прозолеца да гледа навън. Аз се притесних, че ще трябва да пътувам в такова лошо време и също станах да видя каква е ситуацията навън. След мен веднага дойде и момчето. Тогава момичето се обърна към мен и ми каза, че по-добре е да остана да пренощувам у тях, докато премине бурята. Аз й отговорих, че предпочитам да пътувам и да си спя в моето легло тази вечер. Тогава и момчето каза, че няма да ме пуснат да пътувам в тази буря и, че ще направят всичко възможно да ме спрат.

И тогава, ме попита директно: дали ми харесва сестра му. Аз му отговорих най-откровено, че сестра му е много красива. След тези мои думи почувствах, че тя се притиска странично към мен. Тогава момчето направо ми каза:
-Искаш ли да наебеш сестра ми?! Ако останеш да спиш у нас, ще можеш да я ебеш колкото си искаш и където си поискаш
Направо онемях от това предложение. А момчето продължи:
-Аз много обичам да гледам как сестра ми се ебе с някой мъж, а аз да си правя чикии до тях и да се възбуждам. Сестра ми е супер. Виж я сега!- и с две ръце й съблечи хавлията.
Момичето остана чисто голо пред мен. Нито каза нещо, нито се смути, нито се прикри с ръце. Хвана ме за ръката и ме поведе към леглото в единия край на гарсониерата. Бях като хипнотизиран.Пред самото легло тя свали хавлията от мен, после клекна, хвана с една ръка вече надървения ми хуй, а с другата мъдете ми, целуна ми главичката на хуя, а после го лапна. Погледнах и видях момчето съвсем близо до мен, с полунадървен хуй да гледа страстно как сестра му вкарва целия ми хуй в устичката й. После момчето предложи да легна по гръб на леглото, за да възседне сестра му хуя ми. Не можех да повярвам на случващото се: едно страшно красиво и много младо момиче ми прави минет и само след секунди ще го наеба във всичките му дупки- с разрешение и по желание на брат й! Аз легнах и зачаках момичето да ми седне върху хуя. В този момент брат й каза, че сестра му има много тясна путка и много тесен гъз и ще трябва той да й ги наплюнчи, преди да си забия аз големия ми хуй в тях. Тя вече се беше разкрачила на четири крака над мен, а брат и беше почнал да я лиже.

В един момент момичето поиска и аз да й излижа путката и я притисна към устата ми. Извадих си езика и започнах да я лижа. Но след малко почувствах, че някой /момчето!/ ми хвана хуя, а веднага след това го лапна целия и започна да ми прави минет. Това ми беше за пръв път в живота- мъж да ми прави минет! В първия момент понечих да се дръпна, но почувствах удоволствие, а и любопитството ми беше голямо. Оставих се на момчето да ми лапа хуя и зачаках момента, когато сестра му ще седне с путката или с ануса си върху хуя ми и ще започнем да се ебем с нея. В един момент тя каза на брат си, че е готова, той извади хуя ми от устата си и тя клекна над хуя ми, с лице към мен, и бавно си го вкара в…гъза. Невероятно- момичето явно си падаше по анален сек!. Целият ми хуй влезе в красивия й гъз и тя започна да го върти.Бях на седмото небе! В този момент видях хуй пред лицето ми- момчето се беше надвесило над мен и, очевидно, предлагаше ми да му лапна хуя.! Тъкмо реших да си отдръпна главата, и в този момент навън изтрещя невероятно силен гръм от светкавица. Момичето се изсмя и каза, че Бог ми изпраща гръмотевици, защото се дърпам да лапна хуя на брат й. Докато мислех върху думите й, момчето вече си беше опряло на устните ми главичката на хуя си и натискаше да го вкара в устата ми. Помислих си, че вероятно, Бог иска да направя това – отворих си устата и хуят на момчето влезе вътре. Не знаех какво точно трябва да правя, но момчето ме хвана от двете страни на главата ми и започна да ме “ебе” в устата ми. Когато почувствах, че ще той се празни, отдръпнах се, хуят му излезе от устата ми и ми изпръска цялото лице.Сестра му, като видя това, се наведи над мен и облиза от лицето ми всичката сперма на брат си. После извади хуя ми от гъза си и го вкара в путката си.И започна още по- свирепо да ме ебе.

А момчето легна до мен и започна да ми гали първо гърдите, а после и мъдете и хуя ми, докато ебях сестра му. В един момент момчето каза на сестра си :
-Хайде!- тя стана от хуя ми и седна отново с путката си върху устата ми и започна да я търка напред- назад върху езика ми.
В един момент усетих, че някой седна на хуя ми! Нямаше кой друг да е, освен момчето! Започна да прави страшни врътки с хуя ми в ануса му и да крещи от удоволствия.. Аз претръпнах от “новости” и се оставих да изживея тези непознати за мен сексуални удоволствия- да правя секс с мъж. След малко момчето ме попита дали ми е хубаво и дали ми идва да се празня. Казах му, че ми е хубаво и ,че наближава да се изпразня.. Тогава той каза на сестра си за легне на гръб, стана от хуя ми и легна отгоре й. После ме помоли да му направя лека чикия, да му ближа хуя и да му го вкарам в путката на сестра му. Изпълних му желанията, но той пожела още нещо- пожела да го еба, докато той ебе сестра си. И на това му желание се съгласих. Вкарах си бавно хуя в ануса му, после му хванах неговия хуй и го насочих към путката на сестра му. После започнахме едно фантастично ритмично ебане- аз ебях брата, а той ебеше сестра си! След около 15-20 минути аз се изпразних мощно в ануса на момчето, а секунди след мен той се изпразни в путката на сестра си. После и тримата влязохме едновременно в банята, където момчето клекна на пода, а сестра му се разкрачи над главата му и се изпика в устата му. Докато пикаеше, тя ме попита дали искам и аз тя да ми се изпикае в устата/дали да запази пикня и за моята уста/, но аз отказах. Тогава тя ми предложи аз да й се изпикая в устата, но аз и на това предложение отказах.

Щеше да ми се съберат много “новости” за една вечер. После се изкъпахме и тримата и легнахме уморени и задоволени в леглото. Запалихме по една цигара.. В един момент момчето ме попита:- “Харесва ли ти да ебеш жена ми?!”. Аз го погледнах озадачено, а той ми отговори, че момичето не му е сестра, а му е съпруга . И, че са женени от година и искат да си направят дете, но че той се възбуждал достатъчно, само ако преди това гледа мъж да ебе жена му, а после да го наебе и него същият мъж! Направи ми и комплимент- че и той и съпругата му са ме харесали много! И когато започнала бурята и сме гледали през прозореца, тогава решили аз да бъда този, който ще ги наебе и двамата. Докато той ми казваше всичко това, момичето /всъщност тя била на 19 год. а той на 23 год./ се притискаше с голото си тяло да мен и ми галеше гърдите, а момчето ми галеше хуя . След малко започнах пак да се възбуждам… Но какво се случи още през тази нощ ще ви разкажа друг път.