Ким Кардашиян с нова гола фотосесия видяна 8936 коментари 30

4
Добави коментар

Кралицата на провокацията – реалити дивата Ким Кардашиян, отново прибягна към едно от любимите си оръжия, с което привлича общественото внимание към себе си, а именно голотата.

Красавицата от арменски произход се съблече за поредната гола фотосесия в пустинята, снимките за която бяха излъчени в неделния епизод на предаването Keeping Up With the Kardashians.

Четете още: Визията на Ким: Да или не?

Освен, че показа пищното си тяло, части от което бе стратегически покрито с бяла боя, Ким направи и доста интригуващо разкритие. Оказва се, че въпреки че е една от най-сниманите жени в света и госпожа Кардашиян-Уест има своите притеснения за това как изглежда.

Ким сподели, че страда от псориазис на кожата по тялото и всъщност голите фотосесии, на които често се отдава в последно време, са нейният начин да пребори несигурността относно кожата си.

„Страдам от псориазис на кожата и няма нищо, което мога да направя за това, така че няма причина да се чувствам неудобно, но въпреки това се. За да се почувствам по-добре, изливам всичките си притеснения, преди да започнем с фотосесията и да се съблека, надявайки се, че след това никой няма да се фокусира върху проблема ми.“

Четете още: Снимки, които Ким Кардашиян иска да забравите