Дневен хороскоп за вторник, 12 май 2015

3
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Със спор няма да постигнете очакваните резултати. Кавгите и повишаването на тон никога не са правилният избор за убеждаване на друг човек в нещо, в което самите вие вярвате. Убедете го с делата, а не с думите си.

Телец Спорт – това е заниманието, от което имате отчайваща нужда днес. И не за да влезете във форма, а за да се разтоварите психически от всичко, което тормози ума ви. Заемете се с всякакви физически дейности.

Близнаци С кого да прекарвате дните си, е изцяло ваше решение. Не се примирявайте с компанията на хора, които не са ви приятни, или които не ви разбират. Обградете се само с такива, които са „от вашата кръвна група”.

Рак Влияете положително върху човек, който има нужда от насока в живота си. Заемате ролята на пример за подражание, а това е една много сериозна отговорност. Внимавайте с нея.

Лъв Справяте се успешно с поставените на работното място задачи и това не остава незабелязано. Продължавайте да работите упорито – дори понякога да ви струва, че контролът се изпълзва от ръцете ви, се представяте повече от добре.

Дева Много по-добър приятел сте, отколкото си мислите. Стига да пожелаете, можете да станете отдушник за хората около себе си и да бъдете човекът, на когото те доверяват най-големите си тайни. Въпросът е готови ли сте да поемете подобен товар върху плещите си?

Везни Незначителен на пръв поглед проблем ще се появи още сутринта. С напредването на деня неговите размери ще стават все по-големи. Опитайте се да потушите пламъка, преди да е прераснал в пожар.

Скорпион Днес сте значително облагодетелствани – на работното място положението е спокойно и без никакви екстремни ситуации. Вкъщи пък цари ред и хармония – насладете се на спокойствието, докато все още е тук.

Стрелец Късате нервите си със ситуация, която няма как да промените. Наясно сме, че положението не е никак изгодно за вас, но няма какво да направите, за да спрете развоя на събитията.

Козирог Позитивното отношение към всичко, което ви заобикаля, е ключът към щастливия и успешен ден. Не натоварвайте ума си с негативни мисли и тревоги за бъдещето – то все още не е дошло.

Водолей Имате нужда от съчувствие и подкрепа. Винаги вие сте тези, които са силни, и се справят дори с чуждите проблеми. Сега обаче е време някой да помогне на вас. Позволете това да се случи.

Риби Не е важно какво мислят хората за вас и какви етикети ви лепват. От значение е единствено това как самите вие виждате себе си. Не се водете от хорското мнение – то не е показател за вашите качества и умения.