„Ливърпул“ се свързват с Юрген Клоп

2
Добави коментар

Според английския сайт „Футбол Инсайдър“ отборът на „Ливърпул“ се е свързал с представители на треньора на „Борусия Дортмунд“ Юрген Клоп.

Това потвърждава новината на дъщерния блог на „Отбор.bg“ „Ливърпул.Опература.Инфо“ от края на месец април, че „червените“ вече са се свързали с германеца: http://liverpool.operatura.info/?p=2411.

Собствениците на „Ливърпул“ ще направят преглед на позицията на Брендън Роджърс в края на сезона като част от общата оценка за първия тим, треньорския щаб и трансферния комитет.

Трети лица, представляващи футболен клуб „Ливърпул“, са се свързали с представители на Юрген Клоп, който обяви, че ще напусне „Борусия Дортмунд“ в края на сезона.

„Манчестър Сити“ също наблюдават ситуацията около Клоп, въпреки че според „Футбол Инсайдър“ „гражданите“ вече са направили оферта на Карло Анчелоти.

Собствениците на „Ливърпул“ „Фенуей Спортс Груп“ ще разгледат представянето на Брендън Роджърс в края на месеца и дори може да уволнят мениджъра на мърсисайдци след три години начело на клуба.

Беше съобщено след отпадането на „Ливърпул“ от „ФА Къп“, че позицията на Брендън Роджърс е сигурно, но според източници на „Футбол Инсайдър“ американците все още не са взели решение.

Според източници на „Отбор.bg“ Брендън Роджърс също знае, че бъдещето му на „Анфийлд“ не е сигурно, независимо от неговите изявления в пресата.
 

Свързани статии