Кога жените изглеждат най-зле? | Teenproblem.net

4
Добави коментар

На всеки му се случва да не изглежда добре понякога. Наскоро направено проучване показва, че при жените това време е в четвъртък следобед и по-точно в 16.05 часа, пише в. „Daily Express“.

 

 

Допитването, направено сред 1 000 жени, показва още, че представителките на нежния пол се чувстват най-привлекателни в понеделник в 10.06 часа. Причината е, че тогава дамите отиват на работа отпочинали и с добре подбрани дрехи. Те се чувстват най-добре в кожата си именно тогава, като смятат, че обличайки се добре могат лесно да впечатлят колегите.

 

С напредване на работната седмица обаче жените започват да правят повече компромиси с външния си вид. В четвъртък следобед те не се чувстват никак добре в кожата си и губят увереност относно своята визия. Причината е, че четири поредни работни дни те не полагат особени грижи за външния си вид.

 

От разкрасителните центрове твърдят, че доста дами се записват за процедури в събота. Сигурно си мислиш, че те го правят, за да изглеждат добре през уикенда, но истината е, че се подготвят за началото на работната седмица.