Българките сме на 9-о място по сексапил в света – Edna.bg

4
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Снимка:
Thinkstock

Дейвид Бекъм сякаш е на абонамент към всички възможни класации за сексапилни и стилни мъже.

В поредната такава съпругът на Виктория отново заема челното място, заедно с други симпатични мъже като главния актьор във филма „50 нюанса сиво“ Джейми Дорнан и певеца Зейн Малик.

Според класация на един от най-големите сайтове за запознанства и пътешествия Miss Travel обаче, сексапилът на мъжете се дели по националности.

На първо място са ирландци, следвани плътно от австралийци, бронзовият медал е за Пакистан (учудвате ли се?), след това се нареждат американци, англичани, шотландци, италианци, нигерийци, датчани и испанци.

По-интересното обаче е, че в същата класация, но за жени, присъстваме и ние – българките! Е, да, на 9-о място, но все пак сме сред най-харесваните дами в света!

Пред нас се нареждат (от 1-о до 8-о място) – арменки, дами от Барбадос, американки, колумбийки, англичанки, австралийки, бразилки, филипинки, ние и след нас на 10-о място са ливанките.

Ако се чудите от къде идва първото място за арменките, то е защото 44 000 анкетирани мъже са посочили Ким Кардашиян за най-сексапилна дама в наши дни. Англичанките пък са представени от модела Роуз Хънтингтън Уайтли.

Риана е горда представителка на красотата на Барбадос, а София Вергара на колумбийките.

Българките са си заслужили почетното 9-о място със самото си присъствие в сайта и одобрението и рейтинг, които получават там от другите потребители.

По време на наградите „Грами“ всички погледи бяха вперени към Риана и нейната огромна розова рокля тип торта.

София Вергара избра рокля на български дизайнери, за да се представи на Американските награди за кънтри музика.

Според представители на сайта все по-често погледите и на двата пола са привлечени от по-екзотичното и нестандартно излъчване.

Когато става дума за красота обаче, всеки има свое мнение, вкус и разбиране, така че всякакви подобни класации са строго субективни и трябва да се приемат по-скоро с усмивка, колкото на сериозно.

Повече по темата:

Най-сексапилните вегетарианци
С кого биха съгрешили дамите
Коя е най-секси по бански
Коя е най-сексапилната жена