Стръвната любовчийка се кипри в червено

7
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

БЕЛИ гащи носят красавиците с претенции за аристократичност. Те са гъвкави и леко “откачени”. Не признават никакви забрани и действията им често граничат с произвол. Към всеки предразсъдък се отнасят снизходително, обожават театралните представления в интимната сфера.

СИНИ гащи носят предприемчивите жени, които за кариерата си са готови на всичко. Верният път към тяхното сърце минава през професионалните качества и длъжността на мъжа, затова те обикновено се превръщат в лесна плячка за висшестоящите си началници и делови партньори.

ЧЕРНИ гащи носят фаталните жени. В любовта, както и в живота, те са доста самоуверени, навсякъде се чувстват като у дома си, всичките си необмислени постъпки довеждат до крайност, а в леглото винаги диктуват на любовника си своите условия. Заради такива жени мъжете се пропиват, разоряват, губят постовете си, изоставят съпругите и децата си, сриват се до низините на живота.

ЖЪЛТИ гащи носят сантименталните и чувствени жени. Те обожават поезията и винаги са в очакване на романтично приключение. В любовта са безкористни, чужди на пресметливостта, но съвсем не са устроени толкова просто, както изглежда на пръв поглед. Целият ужас е в това, че от време на време нещо в личния им живот задължително се усложнява.

ЧЕРВЕНИ гащи – те са привилегия на изпълнените с живот и красота жени. С всяка своя постъпка и дума те се опитват да шокират околните. В интимните отношения са агресивни, напористи и ексцентрични. В стремежа си към удоволствия такива жени са твърде егоистични, затова в любовта обикновено искат невъзможното.

РОЗОВИ гащи носят оригиналните в любовта и изпълнени с фантазия дами. Те са чувствени до крайност и именно заради това личният им живот често не се подрежда добре. От пръв поглед упражняват върху мъжа почти магическо въздействие и са в състояние да му доставят незабравими удоволствия в леглото, защото щастието за тях е закон.

ГАЩИ НА ЦВЕТЯ избират много любопитните жени. В леглото те са безкрайно изобретателни и възприемат всяка своя любов като последна. Не се представят за скромни – обратно, оставайки насаме с партньора си, веднага се опитват да го поразят със своето безсрамие. Те са чувствени и импулсивни, често податливи на тъга и отчаяние.

Свалете плувките, момчета!

Тясното бельо и стегнатите панталони са сигурен път към парников ефект и безплодие при възрастните мъже. Работата е там, че представителите на силния пол са уникални същества. Техните полови жлези са разположени не във вътрешността на организма, а навън – в тестисите. За да се образуват сперматозоиди постоянно, жлезите трябва да се “проветряват”. Само в такъв случай ще се раждат деца и ще съществуват семейства. Защо именно сега медиците заговориха за това? Ами защото са притеснени. Преди всичко поради пагубното увлечение по памперсите. Парниковият ефект води до прегряване на мъжките яйчници и нарушения в тяхното съзряване. Перспективата е ясна – мъжко безплодие.

Лекарите съветват родителите да не слагат памперси на момченцата след навършване на две години. Възрастните мъже пък не бива да носят тясно бельо. В много западни страни стегнати плувки вече не се носят дори на плажа. На мода излизат дългите гащи, приличащи на бермуди.