Работещ линк за Bet365, Регистрация и Бонуси

1
Добави коментар
biliana
biliana

Регистрация в bet365 – пълно ръководство

Bet365 е един от най-големите и доказали се сайтове за онлайн залагания. Главният офис на компанията е разположен в Англия , но приемат залагания от почти целият свят. За да започнете да залагате, първо трябва да се регистрирате. Ето как стъпка по стъпка преминава регистрацията в бет365 :

Кликни на картинката:

Изберете български език и кликнете върху 100 лева начален бонус за нови клиенти. След това в новия прозорец в горната част трябва да кликнете на Регистрация

В новоотворилия се прозорец , трябва да попълните вярно цялата информация. ВАЖНО: По новите изисквания на бет365 , след регистрацията може да поискат сканирана личната ви карта, така че не се опитвайте да се регистрирате с чужди имена или ако нямате 18 години. Също така имената от регистрацията , трябва да съответстват на имената на дебитната или кредитната карта с която ще захраните акаунта си.

Всички полетата с знака * са задължителни. След попълването на формата натиснете бутона „Регистрация” за да потвърдите данните които сте въвели. Този бутон се намира най-отдолу:

Бонусът ви за нов клиент ще бъде изпратен като мейл и полученият код ще трябва да въведете след първата депозирана сума. Още по лесно е да използвате бутона чат и да помолите служител на бет365 да ви добави бонуса към акаунта. Промоцията представлява 100% на първата депозирана сума с максимум 100 лева. Това означава , че ако заредите 50 лева ще получите бонус 50 и ще имате общо 100 лева за игра , ако внесете 100 лева , бонусът ви ще е също 100 лева и ще имате 200 лева за игра. При всякакви въпроси или проблеми използвайте бутона чат в сайта на бет365 и там ще ви помогнат бързо и лесно.

Как да депозираме и теглим пари в бет365

След като успешно сте се регистрирали трябва да направите първия си депозит за да може да залагате. За целта просто отидете на бутона „Депозит” , който се намира в горния десен ъгъл и изберете метод за депозиране и сума, която желаете да депозирате. Като нов клиент , вие получавате 100 % бонус при първия си депозит.

Освен стандартните методи за депозиране посредством дебитни или кредитни карти и директен банков трансфер Bet365 предлага още много варианти за депозиране:

Ето пълния списък заедно с лимитите към всеки един метод + допълнителна информация:

Когато започнете да печелите и искате да изтеглите натрупаната сума имате следните възможности. Ако теглите към банкова карта/сметка отнема 2-3 дни докато парите пристигнат.

Приятно и разумно залагане в бет365/bet365. Това е работещ линк за тези , които сайта на бет365 не им се отваря -> алтернативен линк за бет365