Почивка на планина в Комплекс Романтика, с.Кръвеник, Априлци ! Нощувка + закуска + вечеря на ТОП цена!

2
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Хотелски кoмплекс Романтика, Априлци разполага с леглова база от 18 места.

Местонахождение на комплекс „Романтика“ -Габровско:Хотелски комплекс „Романтика“ е разположено дълбоко в троянския Балкан в малкото китно селце Кръвеник само на 6 км от град Априлци и на 30 км от град Севлиево.

Комплексът предлага много възможности за една приятна почивка от малка къщичка с камина, до най-луксозните апартаменти, с красива гледка към Стара планина, чист въздух, тишина и спокойствие.

Настаняване в комплекс „Романтика“:

Комплекс „Романтика“ се състои от няколко сгради и къщи пръснати сред 12 декара зеленина и простор. Легловия капацитет на комплекс „Романтика“ е 110 човека.

Комплексът е с нов облик и ново обслужване. Екип от млади и ентусиазирани хора ще се погрижи за приятното Ви прекарване и доброто настроение.

Хранене в комплекса:Декември месец на 2009 година отвори врати ресторант „Фантазия”. Той ще задоволи всичките Ви желания. Млад и талантлив готвач превръща готвенето в шоу спектакъл, като съчетава вкус и визия в едно уникално ястие.

Услуги:Според настроението на клиентите комплексът ще им предложи различни варианти за отдих и забавления. Уютно кафене за бизнес срещи, сладкарница с изкушения, традиционна механа, изискан ресторант с деликатеси и конферентна зала са само малка част от местата които са на разположение на гостите. Закрит басейн, сауна, парилня и фитнес център са също на вашите услуги. А за децата комплексът ще Ви предложи детска стая за дъждовните дни, аниматори за луди игри, детски басейн и много други изненади.

Комплекс „Романтика“ разполага с пет АТВ-та за екстремни преживявания и джип за разходки в гората с цел преоткриване на природата. Разработват се екскурзии и походи съчетани с пикници и готвене на открито. В момента се подготвя и офроуд трасе.

В околността се намират три манастира, ловно стопанство и спортен риболов, всички на разстояние приблизително 15 км.Комплексът се е ангажирал за изграждането на нов път за удобството на посетителите си.

Условия
Ваучерът е валиден от 13.05.2015г. до 30.05.2015г.

Всеки може да купи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.

Необходима е предварителна резервация на телефон:0889 208 515; 0887 064 310.

Почивка на планина в Комплекс Романтика, с.Кръвеник, Априлци ! Нощувка + закуска + вечеря на ТОП цена!

1. Къща Компания – пансион 1 звезда. В стаите с 4 легла цената е 25 лева на човек.1.1 Нощувка + закуска + вечеря на цена от 25.00 лв на човек.Заплаща се ваучер в размер на 2.50лв. чрез сайта на www.Kolektivni.bg. Доплащане на рецепция.1.2 Нощувка + закуска + вечеря на цена от 30.00 лв на човек.Заплаща се ваучер в размер на 3.00лв. чрез сайта на www.Kolektivni.bgДоплащане на рецепция.

2. Къща за гости История – 2 звезди.

2.1 – 35 лева на човек на ден.Заплаща се ваучер в размер на 3.50лв. чрез сайта на www.Kolektivni.bg. Доплащане на рецепция.

3. Къща за гости Фамилия – 3 звезди: стаи 31, 33, 36 и 37 –

3.1 – 30 лева на човек със закуска и вечеря. Заплаща се ваучер в размер на 3.00лв. чрез сайта на www.Kolektivni.bg. Доплащане на рецепция.3.2 – Стая 35 – 35 лева на човек.Заплаща се ваучер в размер на 3.50лв. чрез сайта на www.Kolektivni.bg. Доплащане на рецепция.3.3 – Ап. 32 и 34 – 40 лева на човек.Заплаща се ваучер в размер на 4.00лв. чрез сайта на www.Kolektivni.bg. Доплащане на рецепция.

Офертите са валидни при двойно настаняване.

Деца до 5г. безплатно при едно дете в стая. За второ дете се доплаща 10 лева в двойна стая и 15 лева в апартамент.

Деца до 10 г.плащат 50 % от стойността на ваучера

До 20 май ще работи само сауната – 10 лева за 1 час.

Намалението може да ползвате само чрез закупен ваучер от сайта www.Kolektivni.bg

Виж всички условия на www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.