Как да освежите стените в къщи?

1
Добави коментар
webideabg
webideabg

Публикувано на 08 May 2015 |
Ъпдейт на 09 May 2015 |
Добавен в Полезна информация

Фототапети – решението за освежаване на стените в стаите!

Ако искате да придадете доза свежест в дома си или в някоя от стаите, не е нужно да сменяте цялото обзавеждане или да правите основен ремонт. Това може да стане много лесно, ако само смените цвета на една от стените. А ако искате нещо различно, оригинално, индивидуално и да впечатлите близки и приятели, има няколко прости начина! Направете декорация на една от стените с помощта на фототапет. 

Може да изберете измежду стотици хиляди модели фототапети за стена както офлайн, така и онлайн. При нас ще намерите над 700 дизайнерски нови модела фототапети 2015 г.

Изберете цвета на фототапета така, че той да се съчетават с останалите стени и цялостнито обзавеждане в стаята, за да получите наистина един качествен, красив и нов декор. Всяка една идея – допълващ фототапет, контрастиращ или предизвикателен е много добра. Изборът е изцяло ваш. Предложенията са толкова много, че дори ще ви се иска да залепите във всяка една стая, стига да имахте повече празни стени.

Ако не можете да изберете най-подходящия, бихте могли да направите поръчка на фототапет за стена по ваш избор. Можете да избирате от тематични фототапети за различните помещения. Така например за вашия хол може да изберете по-изтънчени и нестандартни избражения и фигури, живописни пейзажи, абстрактни рисунки и много други. За кухята изберете фототапет с красиви изображения на вази с цветя и т. н.

Фототапетите за стена се екологични продукти, които се отпечатват със специални водни мастила, без мирис и токсини. Те могат да се печатат върху флис основа без ПВЦ. Днес фототапетите са доста разпространени и се използват все повече в заведения, козметични салони, спа центрове и т .н. Така че, може да изберете фототапет както за дома – кухнята, хола, спалнята или детската стая, така и за офиса, заведението или магазина. 

Ако искате да изберете този вариант  на освежаване и промяна, вие не само ще освежите ежедневието си, но и ще впечатлите приятели и роднини с много стил и индивидуализъм.