Почивка на планина в с. Козирог, Габровски Балкан! 1 или 2 нощувки, закуски, вечери и забавления за Карнавал на хумора и…

2
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Почивка на планина в красивото панорамно село Козирог, Габровски Балкан!

Празнуйвате на 16.05.2015 Карнавал на хумора и сатирата в Габрово!

КАКАЛАШКИ КЪЩИ са разположени в китното и изпълнено с

тишина селце Козирог на 12 км от гр. Габрово. В Какалашки къщи можете да се насладите на уюта на топлите стаи, на романтиката пред камината и на неповторимата красота на изпълнения със зеленина двор. 

През летните и горещи дни ние Ви предлагаме възможността да се разхладите край басейна и да се повеселите край барбекюто. Какалашки къщи разполагат и с паркинг.

НАСТАНЯВАНЕ Какалашки къщи разполагат с малка и голяма къщи с общ капацитет 20 човека. Голяма къща: – Две тройни стаи – Една двойна стая – Една четворка – Две механи – Кухня – Малка къща: – Две тройни стаи – Една двойна стая – Механа

Всички стаи разполагат със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия.

Кухните са напълно обзаведени, като гостите могат сами да приготвят храната си. Домакинът предлага и пълен пансион при допълнително договаряне.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ

Какалашки къщи се намират на 25 км от Велико Търново, на 15 км от Дряновския манастир, на 20 км от Боженци и 20 км от Узана. В близост до къщите има езеро, където любителите на природата могат да си направят пикник. Не далеч от къщите има и конна база за гостите, които обичат силни усещания.

Условия
Ваучерите са валидни: от 15.05.2015 г. до 30.06.2015г. 

Еднодневен пакет за един човек:

Почивка на планина в с. Козирог, Габровски Балкан! 1 нощувка, закуска, вечеря и забавления за Карнавал на хумора и сатирата, от Какалашки къщи само за 25лв. на човек!

Двудневен пакет за двама: 

Почивка на планина в с. Козирог, Габровски Балкан! 2 нощувки, 2 закуски, 1 вечеря за ДВАМА и забавления за Карнавал на хумора и сатирата, от Какалашки къщи само за 87лв. за двама!

Заплащане се 10% капаро в сайта www.Kolektivni.bg Доплащане останала част от сумата на място в хотела при пристигане.

Необходимо е резервация предварително на тел.: 0899 802 967.

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.