Да скъсат с гаджето вместо теб – вече е възможно! | Teenproblem.net

5
Добави коментар

Рано или късно в почти всяка връзка се стига до раздяла. На някои хора им е трудно да кажат истината в очите на половинката си и затова предпочитат да се разделят със SMS, mail или телефонно обаждане. Може да е по-лесно, но определено не е достойно за уважение. И въпреки това явно доста хора предпочитат да изберат по-лесния начин, а не по-уважителния.

 

37-годишната Кристи Мазинс е наясно с предпочитанията на хората и затова е готова да свърши „мръсната работа“ вместо тях. Медицинската сестра от Мелбърн е готова срещу няколко долара да изпрати съобщения, e-mail, написано на ръка писмо или да звънне, за да обясни чувствата на своя клиент и да каже на другия, че връзката им е приключила.

 

 

Клиентите споделят на Кристи основните си идеи и това, което искат да кажат, а жената поставя основните точки в съобщението, като прибавя към тях и някои фрази за облекчаване на болката. Кристи от опит знае, че използването на мили думи в напрегнати ситуации има благоприятен ефект върху човека, който е зарязан.

 

Срещу малко по-висока сума пари медицинската сестра предава цветя, кошница, пълна с лакомства и дори може да уреди известна личност, който лично да каже лошата новина на момчето/момичето, но с присъствието си да разсее зарязания и поне малко да направи деня му/ѝ по-хубав.

 

Към момента услугата се предлага само в Австралия, но Кристи има намерение да популяризира дейността си, защото знае, че навсякъде по света има хора, които имат нужда от посредник, който да ги спаси от тежката комуникация по време на раздяла.