Интересни идеи за практични мебели от палети

1
Добави коментар

Обзавеждането е най-важната част от проектирането на вътрешното пространство на всяко помещение. А в забързания съвременен живот не всеки човек има време добре да организира жилището си. Ще ви предложим няколко наистина интересни и креативни идеи за евтини и лесни за изработка мебели. Те могат идеално да се впишат в интериора на модерното жилище или ваканционна вила. Сдобийте се единствено с няколко на брой дървени палети и използвайте въображението си докрай! А ако предпочитате мебели по поръчка, не се колебайте да се свържете с опитни професионалисти още сега.

Холни масички от палети

Източник

Пред всяко канапе или мека мебел приляга да се разположи помощна масичка, която да служи за поставяне на най-различни неща. Ако искате да избягате от стандартните предложения на мебелните магазини, ви трябва само една дървена палета. Изберете здрава и добре запазена, боядисайте я в предпочитан от вас цвят, закрепете на долната й част колелца за по-лесно преместване, а отгоре добавете стъкло по желание и сте готови.

Виж още: Как да изберете подходящи цветове за вашия дом

Сет от палети за балкона или верандата

Източник

За тази идея ще са ви нужни поне шест броя палети, от които може да оформите удобен кът за почивка на вашата тераса или веранда. Просто ги боядисайте в бяло и ги подредете, като оформите ъгъл. Отделете една за масичка, а върху останалите разположете няколко възглавнички за удобство.

Малки и лесни за изработка канапета

Източник

Използвайте палетите за долната част, на която се седи, а за облегалка–стената или оградата. Винаги монтирайте колелца за лесно преместване. Дунапренените възглавници са много удачни, като придават завършена форма на канапето.

Спалнята на вилата

Източник

Лесно и евтино може да оформите спалнята на вилата с няколко на брой дървени палети. Стабилни и здрави, от тях може да се направи скара за удобния матрак и леглото вече е готово!

Източник

За гардероба се изисква малко повече креативност и време, но резултатът ще ви изненада с практичността си!

Виж още: Как да почистим и освежим матрака на леглото

Палетите в един модерен интериор

Източник

Къде да използваме палети в модерното ни жилище? Разбира се, винаги има нужда от шкафчета за телевизора или Hi Fi уредбата. Подредят ли се една върху друга, получавате мебел с много оформени ниши, в които може да поставите какво ли не, бутилки хубаво вино, книги, списания и др. 

Източник

Харесаха ли ви тези идеи? Вдъхновихте ли се и вие да си направите такива мебели? Ако отговорът е да, ще останете впечатлени от резултата! А ако предпочитате мебели по поръчка, не се колебайте да се свържете с опитни професионалисти още сега. Заявете индивидуален проект лесно и безплатно!