Това момиче остави без думи Шакира с невероятния си талант! Страхотен глас! (ВИДЕО)

3
Добави коментар
biliana
biliana

Едно обикновенно момиче се явява на прослушване в предаването The Voice. Невероятния талант проличава още в началото на изпълнението и , когато и Шакира и Ъшер , които са в журито се обръщат , а най-великият момент е , когато младата изпълнителка изпълнява високата част на песента. Този глас просто ще ви отвее. Не забравяйте да споделите видеото с приятели си в Фейсбук! Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] !…

Хареса ли ви изпълнението?

Мислите ли, че момичето има невероятен талант?

86

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: 4.75 ( 2 votes)
86

Едно обикновенно момиче се явява на прослушване в предаването The Voice. Невероятния талант проличава още в началото на изпълнението и , когато и Шакира и Ъшер , които са в журито се обръщат , а най-великият момент е , когато младата изпълнителка изпълнява високата част на песента. Този глас просто ще ви отвее. Не забравяйте да споделите видеото с приятели си в Фейсбук!

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара