ПОЛЕЗНО!!Как да НЕ получите глоба от пътните камери! (ВИДЕО)

3
Добави коментар
biliana
biliana

Регистрационните номера се появяват и скрива винаги когато пожелаете само с помощта на едно устройство и неговото дистанционно. Само с едно натискане на бутона, номерата на колата ще изчезнат като по този начин пътните камери на КАТ няма да могат да идентифицират превозното средство. Мъж на средна възраст ще ви демонстрира колко „ефективно“ е устройството, което може да се закупи от интернет за около 110 евро. Сигурно доста хора в България биха се възползвали от тази екстра! Ако видеото не работи или смятате ,…

Хареса ли ти устройството?

Би ли го използвал?

86

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
86

Регистрационните номера се появяват и скрива винаги когато пожелаете само с помощта на едно устройство и неговото дистанционно. Само с едно натискане на бутона, номерата на колата ще изчезнат като по този начин пътните камери на КАТ няма да могат да идентифицират превозното средство.
Мъж на средна възраст ще ви демонстрира колко „ефективно“ е устройството, което може да се закупи от интернет за около 110 евро. Сигурно доста хора в България биха се възползвали от тази екстра!

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара