Той намери изгубена GoPro камера в река и това бяха последните записани кадри от нея (ВИДЕО)

3
Добави коментар
biliana
biliana

Мъж намери GoPro камера на дъното на една река, на която последните записани кадри се вижда как собственика е загубил камерата на дъното на реката, по време на практикуване на рафтинг. След като камерата бе загубена, тя е продължали да записва няколко часа, а намирането й се е случило 17 месеца по-късно. Видеото набра бързо популярност Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно…

Очаквахте ли това клипче?

Беше ли ви интересно?

89

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: 3.13 ( 5 votes)
89

Мъж намери GoPro камера на дъното на една река, на която последните записани кадри се вижда как собственика е загубил камерата на дъното на реката, по време на практикуване на рафтинг. След като камерата бе загубена, тя е продължали да записва няколко часа, а намирането й се е случило 17 месеца по-късно.
Видеото набра бързо популярност

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара