Той купи едно старо блъснато Ауди и го възстанови все едно сега е излязло от завода! УНИКАЛНО ВИДЕО !!!

3
Добави коментар
biliana
biliana

На това се казва страшен маняк. Има хора, които просто разбират от коли и обичат това, което правят. Вижте какво се случи с тази кола – от ударена бракма до съвършен нов автомобил! Тоя просто изумява всеки който гледа видеото. Нямам думи,евала на човека. Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

Очаквахте ли такъв краен резултат?

Бихте ли си купили ремонтирана ударена кола ?

93

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: Be the first one !
93

На това се казва страшен маняк. Има хора, които просто разбират от коли и обичат това, което правят. Вижте какво се случи с тази кола – от ударена бракма до съвършен нов автомобил! Тоя просто изумява всеки който гледа видеото. Нямам думи,евала на човека.

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара