Ето как да извлечеш няколко грама злато от старият компютър (ВИДЕО)

3
Добави коментар
biliana
biliana

Едно полезно видео! Вместо да си хвърлите стария компютър искарайте пари от него за нов ! Вижте , как във видеото. Това едва ли ще ви направи богати , но определено си заслужава да опитате и да изкарате не лоша сума от старият си компютър, който така или иначе бихте хвълили! Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

Беше ли ти интересен клипът?

Научи ли нещо ново?

88

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: 4.25 ( 3 votes)
88

Едно полезно видео! Вместо да си хвърлите стария компютър искарайте пари от него за нов ! Вижте , как във видеото. Това едва ли ще ви направи богати , но определено си заслужава да опитате и да изкарате не лоша сума от старият си компютър, който така или иначе бихте хвълили!

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара