Ужасяващо видео от камера на скиорска каска! Човек е затрупан от ЛАВИНА, но после спасен от приятелите си

3
Добави коментар
biliana
biliana

Невероятно видео, което ще помнят дълго време тези 3ма приятели излезли да покарат ски. Внезапно докато се спускат ги затрупва лавина и единия скиор изчезва в снега. Само късметът му помага да протегне ръка с щеката и по върха и неговите приятели успяват да му помогнат в последния момент! За радост случката завършва благополучно , но не забравяйте – в планината винаги внимавайте и карайте ски само на разрешените за това места! Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за…

Караш ли ски?

Ти би ли помогнал на приятел в нужда?

89

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: Be the first one !
89

Невероятно видео, което ще помнят дълго време тези 3ма приятели излезли да покарат ски. Внезапно докато се спускат ги затрупва лавина и единия скиор изчезва в снега. Само късметът му помага да протегне ръка с щеката и по върха и неговите приятели успяват да му помогнат в последния момент! За радост случката завършва благополучно , но не забравяйте – в планината винаги внимавайте и карайте ски само на разрешените за това места!

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара