ШОК ВИДЕО: Неймар рита Суарес на тренировката на Барса

3
Добави коментар
biliana
biliana

Бразилецът Неймар ритна в гръб съотборника си Луис Суарес на тренировка на Барселона преди двубоя от осминнафиналите на Шампионската лига срещу Манчестър Сити в сряда, 18-и март. Ситуацията обаче се оказа на шега, а освен Неймар, Дани Алвеш също закачи съотборника си. И тримата демонстрираха отлично настроение на заниманието, но бързо трябваше да зарежат шегите и да продъжат сериозно с тренировката за предстоящия важен двубой. Припомняме ви , че Барселона победи с 2:1 в първата среща с Манчестър Сити. Ако видеото не работи или…

Хареса ли ти шегата на Неймар?

Мислиш ли, че Суарес се е разсърдил?

89

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: Be the first one !
89

Бразилецът Неймар ритна в гръб съотборника си Луис Суарес на тренировка на Барселона преди двубоя от осминнафиналите на Шампионската лига срещу Манчестър Сити в сряда, 18-и март.

Ситуацията обаче се оказа на шега, а освен Неймар, Дани Алвеш също закачи съотборника си. И тримата демонстрираха отлично настроение на заниманието, но бързо трябваше да зарежат шегите и да продъжат сериозно с тренировката за предстоящия важен двубой.

Припомняме ви , че Барселона победи с 2:1 в първата среща с Манчестър Сити.

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара