ДАНЕВ СТРОЙ ЕООД

1
Добави коментар

Строителна фирма ДАНЕВ СТРОЙ ЕООД изпълнява строителни дейности покриващи най-високите стандарти за качество. Специализирана в  полагане на торкрет бетон, пръскан бетон с цел укрепване на изкопи, основи, свлачища, тунели, мостове, саниране и възстановяване на стоманобетонни конструкции. Изграждане на басейни, строителство с модулни и термопанели и осигурява своите услуги на фирми и физически лица.

Основна цел на компанията е развитието, усъвършенстване, непрекъснато обновяване и инвестиране в технологични съоръжения, което ни прави конкурентноспособни на пазара.

Фирмената политика е насочена към мотивация на персонала, залага на висококвалифицирана работна ръка, осигурява здравословни и безопасни условия на труд. 

Нашата мисия е да осигурим професионализъм и качество в изпълнение на всеки зададен проект, да съобразим изискванията и желанията на клиента и оправдаем тяхното доверие. 

Опазване на околната среда е важна тема и компанията я взема в предвид по време на строителството или основния ремонт. Екосъобразни критерии за избор на строителни материали води до намаляване на отпадъците и от там влиянието върху околната среда, а увеличава експлоатационния срок на сградата и осигурява здравословна среда на обитателите си.