Рита Ора представи новата си песен

4
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Рита Ора се завръща на музикалната сцена с новия си сингъл „Poison“, първото музикално предложение от певицата за годината. Парчето, която подсказва какво ще предложи Рита в музикално отношение през 2015 г., ще излезе официално на 28 юни.

„За мен беше наистина важно да се завърна с правилната песен. Мина известно време и исках да се завърна шумно“, сподели Рита.

Парчето е продуцирано от Sir Nolan (Justin Bieber, Christina Aguilera) и хвърля светлина върху новия диск на Ора. Dr Luke, Stargate and The Monsters и Strangerz са част от сътрудниците на Рита по новата й колекция.

„В този албум съм пораснала. Новата музика все още е поп, но с повече дълбочина в звученето. Истинска е“, добавя изпълнителката.

Преди време Рита сподели, че парчето „Poison“ е вдъхновено от „лошия й късмет в любовта“. А плюс или минус получава то от вас – очакваме да разберем от коментарите ви.

В момента Ора е в студио и записва песни за втория си студиен албум, планиран да излезе през есента на т.г. За записите на новите песни, освен със Sir Nolan, певицата работи и с куп други продуценти като Dr.Luke, Stargate и The Monsters & Strangerz.

„В музикално отношение новият албум е доста различен от предишния. Чувствам се пораснала и съм с усещането, че Ora беше преди сто години. Новите ми песни все още са поп, но звученето е различно, има повече дълбочина и меланхолия“, казва Рита Ора.

Британската публика ще види съвсем скоро Рита Ора на сцената с поредица от концерти, които мениджментът на певицата вече обяви.

Сред планираните събития присъстват и участия на престижните фестивали „ВВС Radio 1’s One Big Weekend“ в Норуич и „Capital’s Summertime Ball“, стадион Уембли. Р

ита Ора ще бъде и специален гост на концерта на Дрейк, по повод 10 години от създаването на фестивала Wireless, който ще се проведе във Финсбъри Парк на 28 юни.

Коментари

коментар(а)