Рожден ден на Снабстрой

20
Добави коментар
Titan1
Titan1

Рожден ден на Снабстрой

По повод първия рожден ден на строителен хипермаркет Снабстрой, гр. Перник се срещнахме с управителя Красимир Стоянов, за да сподели своите впечатление от ползването на софтуерната система с марка Selmatic.

Г-н Стоянов вече една година вие и служителите на Снабстрой работите със софтуерната система за контрол и управление на търговията със строителни материали, внедрена от Селматик ЕООД, каква е вашата оценка?

Избрахме Селматик ЕООД като утвърден доставчик на софтуер за управление на строителни маркети. От деня на откриване на магазина ни ползваме системата за продажбите в обекта, проследяване на стоковите наличности, извършване на разплащания в брой и с карта, автоматично отпечатване на касови бележки.

Периодично предлагаме на нашите клиенти промоции и отстъпки на определени артикули, които лесно управляваме чрез софтуерната ни система.

За мен като мениджър е изключително полезно ползването на справките и бизнес анализите. Например на база анализ върху реализираните продажби и на наличностите преценяме какво да заявим като нова стока от доставчиците ни.

Как вашите служители приеха системата, срещат ли затруднения при работата с нея?

Внедряването на системата и обучението на служителите ни премина съгласно планирания график. Всички служители бързо свикнаха да ползват програмата. Те ценят автоматизацията и улеснението на ежедневната им работа.