Български хотел в Топ 5 в света

2
Добави коментар

Booking.com

Варненският хотел „мОдус” стана първият български хотел, попаднал в престижната класация на сайта за резервации по целия свят Booking.com. „мОдус” се нареди в ТОП 250 на най-добрите хотели в целия свят, а в категория „Бизнес хотели” е на 5-то място.

Решението за присъждането на този приз е взето на базата на повече от 40 милиона проверени отзиви от гости и в състезание с над 480 000 други места за настаняване в световен мащаб.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Специалният почетен пакет беше връчен днес на собственика на „мОдус” Венцислав Танчев. Събитието бе уважено от кмета на Варна Иван Портних, който поздрави домакините за това,  че „са създали прекрасна концепция, която е оценена от самите потребители.”

„Стойността на тази награда, за разлика от много други награди, всъщност е в това, че тя се дава от потребителя. Конкурси и награди в бранша има много, но част от тях са на някаква субективна основа, докато тук имаме абсолютно изчистеното мнение на хората, които са посетили Варна, които са посетили този хотел. Пето място в света – това е действително огромно постижение”, добави кметът.

На специално създаден сайт могат да бъдат разгледани всички 250 най-добри хотели в света, както и позицията на „мОдус” сред тях.

Варненският хотел за втора поредна година е избран за номер 1 в България от най-големия световен сайт за пътувания „Трипадвайзър”, а след наградата от сайта за онлайн резервации Booking.com „мОдус“ се утвърждава като едно от най-предпочитените места за бизнес-пътувания.

Оценката за „мОдус“ е 9,5 от максимум 10 пункта, допълва Дарик радио.