ПРОЕКТИРАНЕ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ НА НАЙ-ИЗГОДНИ ЦЕНИ

2
Добави коментар
milenakoseva
milenakoseva

АРХИТЕКТУРНО СТУДИО М-АРК е архитектурно бюро за комплексно строително проектиране на жилищни сгради, къщи, вили, къщи за гости, хотели, магазини, кафета, цехове на малки производства, месокомбинати, хосписи, офиси, жилищни комплекси и всички други видове сгради . Поддържаме най-изгодните цени в бранша при безупречен професионализъм на проектантския екип .

Разполагаме с опитни лицензирани архитекти и висококвалифицирани инжинери по всички специалности, експерти в проектирането на жилищни сгради, еднофамилни къщи, вили, вилни селища, хотели, както и всички видове обществени и промишлени сгради.

Основател на архитектурното ателие е арх. Милена Косева – специалист с двайсетгодишна практика зад гърба си в областта на комплексното архитектурно-строително проектиране и авторския надзор при строителното изпълнението на проектираните сгради в България, САЩ и Русия.

В работата си използваме модерен строителен и архитектурен софтуер, който позволява триизмерно моделиране и абсолютна прецизност на проектите във всяка една от фазите. Като краен продукт предаваме работни чертежи на проектираните сгради, съгласувани с всички инжинерни специалности.

Безплатно осигуряваме на нашите клиенти и собствен интернет адрес с пълния технически архитектурен проект на сградата и фотореалистични снимки на нейния 3D модел.

УСЛУГИ

Архитектура

Конструкции

Електроинсталации

Водоснабдяване и канализация

Отопление и вентилация

Енергийна ефективност

Оценка за съответсвие

План за безопасност и здраве

Пожарна безопасност

Количествена сметка

Геодезия на парцела

Озеленяване

3D моделиране и

Фотореалистични снимки

София, ул. Костенски водопад, бл 245 ;

КОНТАКТИ: 02 8588130 / 0899 420652 ;

Всички авторски права на песента са на СуперТрамп .

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

проектиране на жилищни сгради, проектиране на жилищни сгради цени, проектиране на къщи цени, проектиране на жилищни кооперации, архитектурно студио, проектиране на промишлени сгради, проектиране на жилищни сгради, проектиране на жилищни сгради цени, проектиране на къщи цени, проектиране на жилищни кооперации, архитектурно студио, проектиране на промишлени сгради, проектиране на жилищни сгради, проектиране на жилищни сгради цени, проектиране на къщи цени, проектиране на жилищни кооперации, архитектурно студио, проектиране на промишлени сгради, проектиране на жилищни сгради, проектиране на жилищни сгради цени, проектиране на къщи цени, проектиране на жилищни кооперации, архитектурно студио, проектиране на промишлени сгради, проектиране на жилищни сгради, проектиране на жилищни сгради цени, проектиране на къщи цени, проектиране на жилищни кооперации, архитектурно студио, проектиране на промишлени сгради, проектиране на жилищни сгради, проектиране на жилищни сгради цени,