Дневен хороскоп за петък, 22 май 2015

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Шансовете днес са на ваша страна. Направете всичко, което си помислите да стартирате. Рискът е за смелите, а вие сте от тях – само така се постигат победи.

Телец Ще получите възмездие за зло, което ви е причинено в миналото. Не сте отмъстителни, но това стечение на обстоятелствата ви изненадва приятно. Не можете да скриете задоволството си.

Близнаци Криете сурова истина, която, излязла наяве, би наранила човека, когото обичате. В една връзка искреността е първото условие за успех, но понякога се налага да премълчавате известни ви неща именно заради благополучието на човека до вас.

Рак Все повече сте привлечени от човек от срещуположния пол и това не ви дава мира. Чувството отново да изпитвате влечение към някого е повече от приятно. Отдайте му се изцяло.

Лъв Резултатите от делата, които ще свършите днес, няма да бъдат особено задоволителни. Поемете си дълбоко въздух и не избухвайте заради тази ситуация. Нещата ще се подобрят с времето.

Дева Обичате да изказвате мнението си по всякакви въпроси, но днес е по-добре да го оставите за себе си. Невинаги е добра идея да казвате всичко, което мислите. Някои хора са по-раними, отколкото предполагате.

Везни Началници в службата ще ви създадат известни проблеми днес. Подходете с уважение и отговорност към ситуацията – дори да не са прави, не е добра идея да се конфронтирате с тях.

Скорпион Денят ще се окаже много по-напрегнат, отколкото сте очаквали. Бъдете внимателни, защото в края на деня най-вероятно ще бъдете крайно изтощени. Опитайте се въпреки всичко да не се натоварвате.

Стрелец В рамките на днешния ден сте много по-импулсивни и спонтанни от обикновено. Това е добре, защото по този начин ще раздвижите събитията в живота си и сами ще създадете такива. Трябва по-често да бъдете тази своя освободена версия.

Козирог Имате одобрението и симпатиите на хората около себе си. Възползвайте се от това, за да изградите безупречната си репутация. Доверието, което ви гласуват, е огромна отговорност.

Водолей Проблеми в любовен план ще помрачат настроението ви днес. Нямате желание за нищо, но ако се затворите вкъщи, няма да разрешите сложната ситуация. Продължете живота си както обикновено.

Риби Желанието ви да останете насаме със себе си днес няма да се осъществи. Затрупани сте с ангажименти, които не ви дават минута покой.