МАГ ДОРИНА

1
Добави коментар
dorina88
dorina88

МАГ ДОРИНА

Съдбата и отрежда нелеката задача – да живее с болката на другите. Серия от случки и показват, колко е различна. Гадател и маг Дорина започва да усеща бъдещи събития още на 18 години.

 

Така разбира за своята мисия в живота. Пътят и в света на предсазанията е неизбежен и тя поема по него, за да помага на страдащите духом. Всеки ден пред вратата на дома и чакат хора с различни проблеми. Тя взема картите Таро в ръце и реди пасианси, за да разкрие ключови елементи от съдбата на питащия. Така гадател и маг Дорина разкрива своите умения, като перфектен прогностик и консултант. Тя може да дигностицира и премахва магии и родови проклятия. Чрез биоенергийни сеанси изкоренява болезнена ревност, избухливост, натрупан гняв, напрежение, Събиране на разделени двойки и семейства. Изготвя защитни амулети за успех при сключване на сделки и в съдебни дела. Доверете се на маг Дорина, за да си осигурите спокойствие.

За връзка: 0877 01 48 69 и 0896 59 76 12  0886 82 60 57

БЕЗ ДОПАЛНИТЕЛНИ ИМПУЛСИ

 

ЧЛЕН НА АСОЦИАЦИЯ ”ФЕНОМЕНИ” Невъзможни неща за нея не съществуват – Събира разделени двойки – Помага при бизнес и семейни про блеми – Изчиства всякакъв вид магии – Премахва зависимости от алокохол и др. – Работи и от разстояние! Бързи резултати! Не живейте в душевна и физическа агония, потърсете ме още днес и разрешете вашите проблеми!

 

Дорина работи чрез своите дарби за откриване и неутрализация на стрес, завист, злоба, родови проклятия, родова и лична магия. Прилага древнотракийския метод восъколеене и е  от първите, която го популяризира в нашето съвремие. В последните години, восъколеенето е хит сред колегите й. Tя предупреждавa, че силата не е в самото леене, а в кодовете, които се използват! Непрофесионалното восъколеене довежда до поредно разочарование. Ако не се помогне, хората изпадат отново и отново в безпътица. Маг Дорина обяснява че, восъкът е единствения материал, който бързо се разтопява и влиза в торсионните полета на човека като приема формата на поразените органи, обира стресовете, магиите, родовите проклятия, нарушената комуникация, побеждава пороци, развързва късмета и връща човека в неговата предопределена съдба. Тя извършва и други ритуали от тайнството на нейното наследство но които трябва да се пазят тайно. Дорина  е родена на границата на два зодиакални знака в годината на Дракона. Гадателка определя себе си като човек с мисия – да помага на хората. От ясновидските й способности са се възползвали още съучениците, нейни близки. А в днешно време тя помага на хора и извън границите на нашата родина. „Питаха ме какво ще стане, а аз просто ги хващах за ръцете и ги гледах право в очите: предстоящи събития преминаваха пред мен като на филмова лента“, спомня си първите прозрения Дорина. Тайните на магията и силата на древния тракийскии ритуал на гадаене по восък е наследила от своята майка. Дорина е с дългогодишен опит и е човек с доказани феноменални способности в областа на невидимото и окултното.