Сензация! Откриха скелет на извънземно в Ямбол!?

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Една от теориите, която се носи за намерената находка, гласи, че в близост до скелета е бил открит и предмет от непознат метал. Изследванията, които са били направени на предмета установили, че той не отговаря на нито една от структурите на останалите, познати на учените, метали. А структурата на костите на намереното същество е кристална.

Освен тази теория, на ямболци им направило впечатление и, че именно за тази находка у нас пристигнали американски и руски изследователи за отрицателно време. Според любителите на версията, в която има леко фантастичен привкус, те са пристигнали у нас толкова бързо, защото намереният скелет е на извънземно и не бива той да става обществено достояние.

Междувременно, лично директорът на Регионалния исторически музей в Ямбол -Стефан Бакърджиев, коментира, че във тези теории за извънземния скелет няма нищо вярно. Той коментира още, че ако наистина е бил открит скелет с непозната за човечеството структура, първо те са щели да се похвалят с находката. Бакърджиев разкри още, че към този момент костите се съхраняват в институция и им предстои да бъдат изпратени в Института по Антропология. Доста виртуалци обаче са на мнение, че това е просто замазване на очите на хората и истината е съвсем различна.