Гръцки инвеститори откриха цех за консерви в Огняново с над 60 работни места – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Гръцки инвеститори откриха цех за консерви в Огняново с над 60 работни места

09 декември 2014
– 17:08
коментари /14/      

снимки: infomreja.bg

Инвеститори от гръцката форма „Колор Фуудс” ЕООД, начело със собственика Йоанис Цецис, днес откриха в гърменското село Огняново цех за производство на зеленчукови консерви.

В предприятието ще се произвеждат известните гръцки сармички, които за една седмица наетите на работа жени свикнаха професионално да приготвят по традиционна рецепта.

Производството е изцяло за гръцкия пазар, където фирмата има сключени целогодишни договори. На наетите работници в Огняново също им се гарантира целогодишна заетост и договори според изискванията на Кодекса на труда.

Новоткритият цех е истинска придобивка за целия Гоцеделчевски регион, тъй като в него ще бъдат наемани на работа хора и от съседните общини.

Днес, по време на официалното откриване на производството, кметът на селото Димитрия Гюрова благодари за добрата инвестиция, за разкритите нови работни места и за това, че доста безработни хора от Огняново вече са наети на работа.

Гръцкият бизнесмен Йоанис Цецис развива от няколко години успешен бизнес в Благоевград, Петрич и в други населени места в региона. Той призна, че има намерение да продължи с разширяването на бизнеса си в Неврокопско.

Днес, на хубавия празничен ден, в който православната църква почита Света Ана, неврокопският свещеник отец Евгени освети новия производствен цех и пожела на собствениците и работниците здраве, късмет и много работа.

На освещението присъстваха бизнесмени и роднини на гръцките собственици, ръководители и работници от цеха в Петрич и местни бизнесмени.

В цеха за зеленчукови консерви вече е окомплектован и българският ръководният състав, който ще отговаря за производството.

Преди време Йоанис Цецис наел старо производствено хале в Огняново, което е вече напълно обновено по всички европейски изисквания. С вложените инвестиции са създадени прекрасни условия за работа.

 

Мария

17:42 – 09 декември 2014

По-стиснат грък от Йоанис Цецис трудно може да се намери. Работниците му работят близо до ангарията.

РИБАНЕЦ

18:16 – 09 декември 2014

манол го няма и почват да се откриват фирми в общината , за 16 години една фирма не откри тоя агенски боклук манол

до РИБАНЕЦ

20:50 – 09 декември 2014

МНОГО СИ ПРАВ РИБАНЕЦ. ТОЗИ БОКЛУК МАНОЛ НЕ ПУСКАШЕ ИНВЕСТИТОРИ ВОБЩИНАТА С ЦЕЛ ХОРАТА ДА СА БЕДНИ И БЕЗРАБОТНИ. ЗАЩОТО НАЙ ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРАТ БЕДНИТЕ ХОРИЦА. ЗА ТОВА РИБАНЕЦ АЗ ИСКАМ ДА ГО ХАКНА НА ЩЕРКА МУ В ПЕТАЧЕТО ОТЗАД А НА БАБА ВАНГА Т.Е. НА ЖЕНКА МУ В УСТАТА.

rpr

21:40 – 09 декември 2014

Chakai malko zastani na opashkata parvo shofiorcheto mu da svarshi togava ti

опаа

22:22 – 09 декември 2014

Къде са им ръкавиците – приготвят храна все пак…

anonimys

10:09 – 10 декември 2014

S ili bez rakavici ne e li mehanizirana 90 ℅ ot liniqta pri proverka ot hei pak shte ima narusheniq

рибанец

11:31 – 10 декември 2014

v shpionkata

работничка

21:47 – 10 декември 2014

С ръкавици сме ,супер тънки и прозрачни няма кой да ни разреши да работим без

Незамисим

20:58 – 15 декември 2014

Защо не сме доволни,когато някой прави инвестиции в страната ни? Защо трябва да намираме винаги „кусури“, когато някой разкрива работни места? Това което се вижда от публикуваните снимки е , че хората работят в идеални условия, с добре отоплени работни помещения, с чисто работно облекло,хората са по къси ръкави това означава че климатиците работят,този инвеститор както казва по горе читател че е стиснат не съм съгласен че е истина…..!
За този репортаж трябва да се изказваме с благодарност към хората които създават такива условия за работа.Всичко което е показано в този материял създава впечатление за сериозен интерес да се работи професионално в нашият район.Не бъдете толкова критични,защото нямаме основание за това което виждаме от представянето на предприятието.

м-е-иш

1:27 – 18 март 2015

Йянис е най-точния и добър шеф,дава навреме заплатите на хората и винаги е готов да помогне на който го помоли за някаква помощ. София упранителка на цеха в Петрич също е мн. точна абе разбират си от работата хората. Но брегадирката Филка е мн. тъпа не знае как да обяснява работата на новодошлите,говори простошки цинизми,страшна клюкарка е. А и друго точно тая Филка изобщо не и е там мястото тая женица скапва цялата работа на хората. Всички напуснали работнички си тръгват заради нея. Лъже работничките не им пише реалната броика на кутийте ,които са направили сармите и така ги цака да зимат по малко заплата.Затова ние младите хора не се задържаме там , защото ако остане някои трябва да я смачкат от бой. А и друго незнам до кога ки га търпи Янис . Янис тая Фила Масларска нищо че ти е роднина на всички в цеха говори за някаква твоя любовница от чантите на име Д-н-а. Продължавай да си я търпиш. Хахаа то че е етърва на сестра ти не значи че и е позволено да те плюва при секи удобен случаи зад гърба ти. А дабравих поздрави на сички мн ми липсва целия цех,но в новия ми е супер и честито за второ ти детенце да са ти живи и здрави и двете. Поне тук в Огняново я няма тая вампирка Фила и работата върви идеално . Поздрави на всички колежки от Петрич:*

111111

1:35 – 18 март 2015

kraino vreme e qnis da uvelichi nadcenkata na kutiikite ot godidi edni i shushti ceni ti milioner stana a nie si ostanahme bedni pushki pomisli i za nas

chovek…/

18:28 – 24 април 2015

v petrich ,e mnogo zle poolojenieto,tozi IANI ne dava realni pari na xorata,rabootiat inzvaredno po 345 ch.na godina apo zakon trabva dasa 150ch.zaplata edna suma na karta ,drugata suma na plik.Tova se kazva dvoino chetovotcvo.NE dava otpuski na rabotnitcite.Globiivagi za shtialo i ne shtialo.Mnogo e mrasno ,merishe ujasno. FILKA nee vinovna i ma edna Sofia ,tia mati mnogo vodata,ima idrugi neshta za upraviane.A ZA DANCNETO VSICKI ZNAIAT, Trabva da se obarnat za pomosht xorata no giestax ,da no serodi niakoi koito da zvane na saotvetnite organi,IANI TCINTCARI taka go snaiat v grada .

VYK

18:35 – 24 април 2015

dali e veno tova,,,kade se namira tozi tcex,,,SABODISE BALGARINO…

петрова

12:20 – 14 май 2015

дайте ми тел номер за връзка и аз си търся работа говоря много добре гръцки език предварително благодаря 0884109250

архив