АКТИВНОСТ! ТОП ПРОДУКТ REGULATPRO METABOLIC/ РЕГУЛАТПРО МЕТАБОЛИК 350МЛ -СТИМУЛИРА И БАЛАНСИРА МЕТАБОЛИЗМА

1
Добави коментар
svetlaberova
svetlaberova

МОЩЕН  СТИМУЛАНТ НА МЕТАБОЛИЗМА!!!

Безспорен факт е, че витамините и минералите са от съществено значение за нормалното протичане на жизнените процеси . Много хора не приемат достатъчно витамини и минерали с храната си, като вярват, че компенсират дефицита им с допълнителен прием на хранителни добавки и витаминни препарати. За съжаление, това най-често не е решение, тъй като има множество фактори – храносмилателни проблеми, ензимна недостатъчност и нарушен клетъчен метаболизъм, които повлияват негативно или директно блокират оптималното усвояване на тези вещества и организма ни ги изхвърля без да бъдат използвани. Същевременно черният дроб и бъбреците са с пренатоварени функции от повишените количества от тези допълнителни неизползвани хранителни елементи.

Regulatpro® Metabolic балансира клетъчния метаболизъм и собствената ензимна система на тялото. В резултат на това, усвояването и използването на приеманите хранителни вещества, витамини и минерали са на оптимално ниво.

Regulatpro® Metabolic подпомага по естествен път всички процеси в тялото. Той съдържа концентрираната мощ на Regulatpro® Bio, допълнена с витамини от група B (B1, B2, B3, B5, B6, B12), фолиева киселина, микроелементи и минерали (цинк, магнезий, хром, манган), витамин C (сок от портокал) и витамин D. Засилената формула на Regulatpro® Metabolic е мощна подкрепа за дейността на сърдечната и ендокринната система, нормализира функциите на черния дроб и балансира метаболизма при наднормено тегло, високо кръвно налягане, повишен холестерол, високи нива на кръвната захар.

Ползотворни ефекти от приема на Regulatpro® Metabolic:

    Подпомага силно ензимния баланс
    Регулира ендокринната система
    Ускорява метаболизма
    Компенсира загубата на течности след усилена физическа дейност и спорт
    Поддържа ефективното функциониране на черния дроб
    Подпомага редуциране на теглото

Regulatpro® Metabolic може да се използва и при симптомите/заболяванията, показани за Regulatpro® Bio, но е силно препоръчителен при установени състояния като например:

    Повишени нива на кръвната захар
    Високо кръвно налягане
    Наднормено тегло (особено натрупване на мазнини в областта на корема)
    Липсата на минерали и витамини по време на диети и детоксикиращи режими
    Небалансирано хранене и нездравословен начин на живот
    Силно умствено и физическо натоварване, високи нива на стрес
    Предотвратява появата на т.нар. „глад за сладко“
    Възстановява качеството на съня
    Мощно засилва отслабената имунна система
    Профилактика срещу вирусни заболявания