Доставка на цветя с БГФлорист – Мобилни приложения за телефони и таблети, свързани с цветята и растенията

1
Добави коментар
Tribal88

Мобилни приложения за цветята

В днешните динамични времена, в които прекарваме много часове с телефон или таблет в ръка, техните приложения са се превърнали в част от ежедневието ни и преоткриването на света около нас. 

В тази статия ще Ви запознаем с няколко интересни приложения, свързани с цветята и техния свят. Забавни, любопитни и образователни, те ще запълнят миговете Ви на почивка и ще спомогнат за пълноценните минути на релакс, скуката докато се намирате в метрото или пък чакате за среща. 

1. Flower checker, plant identify – чудили ли сте се как се казва дадено цвете и да не може да се сетите за него. В нашия онлайн магазин за доставка на цветя в София често се опитваме да разберем и да помогнем на клиентите си да се сетят за наименованието на дадено цвете, за да могат да си го поръчат и да им го доставим. С използването на това приложение няма да имате такъв проблем. Единственото, което трябва да направите е да снимате дадено цвете/растение, да го качите в самото приложение и да почакате няколко минути. През това време изпратеното запитване се разглежда от ботаници, които ще Ви информират за неговото име и може да Ви предоставят ценна информация за него.

 

2. Flowers arrangements ideas – интересно и приложимо приложение за всички, които обичат сами да аранжират цветята в дома или офиса си. Изкуството на икебаната, претворено благодарение на десетки различни първокачествени снимки. Ще може лесно и бързо да изберете стил на аранжиране на цветята, независимо дали са купени пот магазин за цветя, дали са от градината или сте ги получили с куриер на цветя.  3. Garden Plants Growing Guide – полезно ръководство за дома и градината. В него ще откриете така важните за всеки любител на цветята съвети и полезна информация за това как да гледаме цветята, как да ги поливаме, как и кога да ги засадим и много, много друга информация.  В комбинация с различните цветни растения тук ще откриете и информация за различни плодове и зеленчуци – над 75 вида.  4. Wild Flowers – всички обичаме да се разхождаме сред природата и да се радваме на нейните красоти и дадености. С това приложение лесно и бързо ще може да научите имената и спецификата на цветята, които срещате, когато сте на разходка със семейството си.  5. Flower calendar – като за последно Ви представяме един полезен календар за всеки любител на цветята. В него ще намерите информация кога е най-добре да засадите дадени растения и цветя, кога трябва да ги подрязвате, разреждате и допълнителна информация за тяхното отглеждане по период и дни. 

Очаквайте и нашето ново приложение в следващия месец, с което лесно и бързо ще може да заявите доставка на цветя в София на Ваш близък, познат и/или любим човек. Ние от BGFlorist се стремим да предлагаме услугите си на високо професионално ниво, за да може Вие, нашите клиенти, лесно и бързо да може да зарадвате близките си и да им направите един незабравим, голям подарък. 

Поздрави! 

магазин за цветя BGFlorist.com