4 съвета за боядисване с латекс, докато сте бременна.

1
Добави коментар
Dimotika
Dimotika

4 съвета за боядисване с латекс, докато сте бременна.

Ако сте решили да се впуснете в боядисване на апартамента си с латекс, докато сте бременна или просто да помогнете „защото мъжът ви се бави прекалено много“, следвайте няколко практични съвета,които освен, че ще предпазят вас и бебето по време на боядисването ще улеснят целия процес на боядисване.

Осигурете добра вентилация на помещението,което ще боядисвате.

Много е важно да може да се проветрява добре помещението, което боядисвате. Майчетата, на който предстои боядисване през летните месеци, са щастливки, защото ще могат да боядисват „на открито“ с добра естествена вентилация.

Изберете екологична,безвредна и бързосъхнеща боя за боядисване.

Избора на подходяща безвредна боя е важен, защото освен, че ще ви предпази докато боядисвате, ще се осигури и безвредна и сигурна среда за вашето бебе докато то расте. Четете добре етикетите на боята и се уверете, че е безвредна и екологично чиста с минимално VOC- съдържание(летливи органични съединения). Също така изберете миещ се латекс, които ще бъде лесен за поддръжка и почистване, докато бебешока расте. В следващите 2-3 години може нямате възможност да пребоядисате.

Правете си чести почивки

Дори да сте осигурили перфектна вентилация на помещението и да сте се спряли на екологичен и безвреден латекс е необходимо да си правите чести почивки, все пак сте в по-особено положение. Прекалено дългото стоене в право или седнало положение ще ви омръзне, затова излезте на чист въздух.

Поискайте помощ

Някой бъдещи майки искат всичко те да направят, както те си знаят, по техния начин, но малко помощ от близък никога не е излишна. Плюс това добрата компания ще предотврати боядисването да ви досади.