3G Таблет Lenovo TAB 2 WiFi GPS BT 4.0 – Навигация за кола/камион

1
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

3G Таблет Lenovo TAB 2 WiFi GPS BT 4.0 – Навигация за кола/камион
18:01, 14 Май 2015 видяна 80 пъти

1
2
3
4
5

4,00 / 5
(5 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Lenovo Tab 2 е универсално Android устройство, което можете да ползвате и като навигатор, и като таблет. Заедно с него в комплекта има стойка за закрепване в автомобил, зарядно за 12V/24V и за 220V и USB кабел.

Това, което първо грабва окото в модела е 7-инчовият IPS екран с резолюция от 1024 х 600 пиксела. Насладете се на прекрасна картина с интензивни цветове, както у дома, така и навън. Качеството на изображението е превъзходно, дори при гледане под голям ъгъл – идеален, за гледане на филми или за следене на маршрута, когато го ползвате като навигатор в колата си.
Ще харесате начина, по който таблетът ляга в ръцете ви. Той е еднакво удобен за четене на книги и за игри.

С вградения модем ще използвате 3G мрежата – само поставете сим карта и ще имате Интернет достъп навсякъде.

Lenovo Tab 2 работи ефективно и бързо, благодарение на четириядрения си процесор MediaTek, осигуряващ висока производителност и ниска консумация на енергия.

Разполагате и с достатъчно място за вашите данни, снимки, видеоклипове или приложения – 8 GB вградена, плюс още толкова с допълнителна карта памет като бонус.

Таблетът разполага с две камери – предна, от 0,3 мегапиксела за видеоразговори и основна – от 3 мегапиксела.

Можете да се свързвате с Интернет чрез Wi-Fi или 3G модем. За първото ви трябват точки на достъп, а за второто – сим карта от мобилен оператор.

Lenovo Tab 2 разполага и с Bluetooth за бърз трансфер на данни между устройства – смартофон, таблет или лаптоп/компютър.
Издръжливата батерия ще ви позволи да го ползвате до 8 часа за сърфиране в мрежата.

Благодарение на своя GPS приемник, Lenovo Tab 2 е също толкова перфектен и като навигатор. Получавате го с вградени карти на България, Европа, Турция и Русия. Има инсталиран навигационен софтуер за камион, с въвеждане на габарити и тонаж. Може да ви ви предупреждава за скрити камери и полицейски постове.
 

Повече характеристики и цена можете да разгледате от ТУК.

Добави в Svejo

« Обратно към блога