Дневен хороскоп за четвъртък, 28 май 2015

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Имате усещането, че нямате контрол върху собствения си живот. Напоследък събитията се случват прекалено бързо, което не зависи от вас, и ви носят много различни емоции. Положението ще се нормализира, но е необходимо време.

Телец Каквото е вашето отношение към околните, такова ще бъде и тяхното към вас. Не можете да очаквате услуга от човек, когото сте предали в миналото. Трябва да имате реална преценка, за да успявате да подхождате рационално и с уважение.

Близнаци Имате симпатии към човек от срещуположния пол, който обаче не дава никакви сигнали за това какво е впечатлението му от вас. Опитайте се да му покажете ясно намеренията си.

Рак Предстоят известни проблеми на работното място. Допускате грешка, която не е никак маловажна, но все пак може да бъде поправена. Помислете кой е най-добрият вариант за това.

Лъв В рамките на днешния ден ще ви се наложи да преминете през изпитание, което не можете да избегнете. Изобщо не ви се иска да се занимавате с подобни неща, но няма как – в този случай вашите близки зависят от подкрепата ви.

Дева Забравете за проблемите и просто се наслаждавайте на живота. Поне за днешния ден. Имате склонност да се съсредоточавате върху негативните неща от живота, което ви пречи да бъдете щастливи.

Везни Предстои ви промяна, чието начало ще започне още днес. Нещо в живота ви ще се преобърне на 180 градуса и е добре да сте подготвени още отсега. Начертайте си план веднага щом разберете накъде отиват нещата.

Скорпион Ще изпитате здравословни смущения, които отначало ще ви притеснят, но в крайна сметка ще се окаже, че не е нищо сериозно. Погрижете се за себе си и се опитайте да промените начина си на живот, който не е особено здравословен в момента.

Стрелец Станали сте важна част от живота на човек, който за вас не представлява особен интерес. Бъдете толерантни към чувствата на околните и обръщайте внимание на тяхното значение.

Козирог Имате нужда от почивка и презареждане. Най-добре е да потърсите място, на което можете да останете сами със себе си, за да помислите на спокойствие и да вземете решенията, които ви чакат от дълго време насам.

Водолей Обградени сте от хора, с които нямате общи интереси и теми на разговор. Ако не се чувствате комфортно, просто избягвайте компанията им – не сте длъжни никому.

Риби Ценете всичко, което имате. Притежавате не само всичко необходимо, за да живеете добре от материална гледна точка, но и имате страхотни хора в живота си, които не трябва да приемате за даденост.