Топ 10 най-секси жени в България (част II)

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Топ 10 най-секси жени в България (част II)
28 май 2015

Вчера ви представихме първата петица в тази наша своеобразна класация, а днес ще предложим да се „запознаете“ и с останалите дами в нея…

Венета Харизанова – лично за нас най-впечатляващата носителка на титлата „Мисис България“ (на горната снимка) провокира с красиви пищни форми и усмивка, която грабва от раз всеки мъж. Изявява се най-вече като модел, макар да не можем да отречем, че й се отдава и да бъде актриса (уви, предимно в доста второразрядни американски продукции) и най-вече ТВ водеща. Това, с което ще я запомним най-вече обаче, са безбройните й секси фотосесии, които разкриват точно толкова, че да бъде постоянно присъствие в тази класация.

Мария Илиева – чувствена, винаги играеща стилно, нежна и грациозна, Мария има не само невероятна визия, но и прекрасен глас. Сексапилът й върви успоредно с чаровната й усмивка, а музикалният талант се припокрива с актьорския такъв, в който сме убедени, дори и само след участие в няколко епизода на „Столичани в повече“ (както и в няколко щатски заглавия).

Диляна Попова – съчетанието от узявимост и сексапил превърнаха Диляна в една от най-желаните жени у нас още преди повече от десет години, а за този период тя се доказа не само като един от най-успешните фотомодели, но и като актриса (във филми като „Стъклен дом“ или Love.Net). Връзките й с различни популярни представители на силния пол сякаш са обречени да са вечно под светлината на прожекторите – още от тази с Дичо от D2 до последната с Асен Блатечки, на когото роди и син. Отскоро пък притежава и собствена модна марка.

Кристина Милева – също като Луиза, и Криси е кадър на агенция „Ивет Фешън“, но е добре позната и извън рамките на България, най-вече с безбройните корици на Апенините, където също се радва на засилен мъжки интерес. Преди време на сексапилното й присъствие се радваше Деян Донков, но след края на връзката им, тя предпочете да пази имената (или лицата, по ваш избор) на избраниците си от медиите, така че в този аспект всичко, което прочетете, най-вероятно ще е спекулация. Което май ни кара да я харесваме дори повече от преди…

Камелия – вероятно една от най-популярните изпълнителки в попфолка е и сред най-провокативните дами въобще в родния шоубизнес. Почти всяка нейна песен е също толкова скандална, колкото и поредната й гола фотосесия за Playboy или което и да е друго мъжко издание, но дори и с напредването на възрастта, тя сякаш остава все така сексапилна и излъчваща изпепеляваща страст. Което е и достатъчен повод да я включим в тази класация.

текст: Митко Попов
снимки: Велислава Каймаканова, E-modno.com, Maxim, Max

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в: