Ламиниран паркет CLASSEN | Цени ламинат Класен – Tsonev Flooring

2
Добави коментар
holz
holz

Колекции и декори на фирма Класен неотбелязани в сайта се внасят по индивидуална поръчка със срок на доставка 2-4 седмици

Ламинираният паркет на фирма Classen съчетава уникална функционалност, красота и стил. Интелигентният дизайн на паркетите е разделен в отделни колекции което ще ви позволи да направите вашият избор по лесен. Голямото разнообразие от цветове, текстури ще задоволи и най-взискателния вкус.

Ламинираните покрития CLASSEN се отличават:
– Устойчивост на абразия (устойчивост на износване)
– Устойчивост на компресия по време на продължителен натоварване
– Устойчивост на UV избледняване
– Топлинна стабилност, устойчивост на тлееща цигара
– Устойчивост на домакински продукти
– Антистатична (не задържа прах)
– Лесен за инсталация (монтаж)

Модерните производствени линии при производство на ламинат Classen позволяват да се осигури първокласно качество на готовата продукция. Ламинираните паркети на Classen са изключително хигиенични и отговарят на всички екологични стандарти и не променят първоначалните си свойства по време на употреба. Колекциите с уникални дизайнерски декори ще задоволят и най-взискателните вкусове.Използването на ламиниран паркет Classen неимоверно ще създаде един елегантен , приятелски и в същото време много практичен интериор.Закрепваща система Megaloc позволява не само бързо и лесно да се инсталира настилката, но също така да се премахне , ако е необходимо и използва повторно. Ние трябва да споменем и друго значително предимство пред подобни на Класен ламинирани паркети а това е  фактът, че кликовете на панелите се обработват с допълнителна защита срещу влага. Цените за ламинат Classen в нашите магазини са сред най-ниските в България ( за сравнение проверете и другаде ), като ние сме в постоянно наблюдение на цените на конкурентите и се опитваме да предложим на нашите клиенти най-добрите цени !